Η Γκρέσα, τα κουτάβια της και οι ασυνείδητοι!!!

Πόσο έλλειμμα ανθρωπιάς μπορεί κάποιος να έχει για να βγάλει στο δρόμο μέσα στη νύχτα και τη βροχή μια μανούλα με τα οκτώ μωρά της που μόλις (κυριολεκτικά) είχε γεννήσει?

Και όμως αυτή η σκυλίτσα αφού κακοποιήθηκε από παιδιά, που την χτύπησαν με ξύλο, στη πλατεία του Πικερμίου, κατέφυγε σε μια αυλή και άρχισε να γεννάει τα μωρά της(ίσως πρόωρα λόγω του στρες που πέρασε). Ο ιδιοκτήτης της αυλής αφού κίνησε γη και ουρανό για να την ξεφορτωθεί, έφτασε τελικά και σε μας και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι τη Δευτέρα το πρωί η σκυλίτσα θα έφευγε και θα πήγαινε σε σπίτι φιλοξενίας. Το μόνο που θέλαμε ήταν να κάνει υπομονή 24 ώρες και να προστατεύσει λίγο αυτήν και τα μωρά της από τη βροχή.

Αλλά παρόλες τις διαβεβαιώσεις του, το ίδιο βράδυ επειδή η σκυλίτσα “μύριζε” πετάχτηκε με τα μωρά της έξω από την αυλή και μέσα στη βροχή κατέφυγε κάτω από κάτι θάμνους προσπαθώντας να προφυλαχτεί.

Σήμερα φυσικά δεν σήκωνε κανένα τηλέφωνο από το πρωί ώσπου αργά το απόγευμα με χίλιους κόπους εντοπίσαμε το μέρος που βρισκόταν η Γκρέσα.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ασφαλής στο Νοσοκομείο του Πικερμίου, με καλό φαγάκι και με λάμπα για να ζεσταθούν τα παγωμένα μικρά της και αύριο θα μεταφερθεί στο χώρο φιλοξενίας της.

gressa koutabia2

Θα θέλαμε αν έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε για τη Γκρέσα και την οικογένεια της ζεστές κουβερτούλες, καλής ποιότητας κονσέρβες και ξηρά τροφή και ένα ευρύχωρο πλαστικό σπιτάκι για να είναι πιο προστατευμένη εκεί που θα μένει. τηλ. 6936031533, 6945597792

Πήγασος Φιλοζωική Ραφήνας-Πικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.