Η δίαιτα των selfies -Πώς μια φωτογραφία βοήθησε μια 35χρονη να χάσει 50 κιλά!

Μια υπέρβαρη μητέρα από την Ισλανδία χρησιμοποίησε τις selfies που έβγαζε ως κινητρο για να χάσει τα περιττά κιλά της.

fat selfie2

Η 35χρονη Εύα Γκουνλαουγκσντίρ ζύγιζε 122 κιλά, μετά την γέννηση και του δεύτερου παιδιού της .Οπως εξομολογείται, δεν πρόσεχε την διατροφή της από μικρή και τα πράγματα χειροτέρεψαν μετά την γέννηση των δύο παιδιών της:

«Είχα πάντα πρόβλημα με την διατροφή μου και η κατάσταση χειροτέρεψε μετά την γέννηση των παιδιών μου, όπου και σταμάτησα να προσέχω τι τρώω». Η διατροφή της ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει στον οργανισμό της: έτοιμα γεύματα, γρήγορο φαγητό, τυριά και πολλά γλυκά.

fat selfie3

Αυτό που την έκανε να αποφασίσει να χάσει τα περιττά κιλά της ήταν μια selfie φωτογραφία της που ανέβασε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η Εύα παραδέχεται ότι σοκαρίστηκε όταν είδε πόσο είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά της και αποφάσισε να ξεκινήσει αμέσως μια δραστική δίαιτα :

«Ήμουν εθισμένη στο φαγητό και δεν έκανα τίποτα χωρίς να τρώω παράλληλα. Οταν είδα την φωτογραφία μου ένοιωσα άσχημα. Αποφάσισα στην στιγμή να αρχίσω σκληρή δίαιτα και είχα την ιδέα να χρησιμοποιήσω την φωτογραφία σαν κίνητρο». Η 35χρονη μητέρα σταμάτησε τα έτοιμα φαγητά και ανανέωσε την διατροφή της τρώγοντας υγιεινά σπιτικά γεύματα, όπως σούπες, φρούτα, λαχανικά, άπαχο κρέας και σαλάτες, με αποτέλεσμα να χάσει 50 κιλά μέσα σε ένα χρόνο.

Πέρα από την θέληση της, αυτό που την βοήθησε ήταν η ιδέα να απεικονίσει την προσπάθεια της σε μια σειρά από selfies.

fat selfie5

 

Όπως λέει και η ίδια :« Μου είναι ακόμα δύσκολο να κοιτάω τις φωτογραφίες μου με τα περιττά κιλά αλλά μου έδιναν το κίνητρο για να συνεχίσω την προσπάθεια μου και να γίνομαι όλο και πιο αδύνατη. Οταν είχα όρεξη για γλυκό, μου έφτανε να κοιτάξω μια από τις παλιές φωτογραφίες και να σκέφτομαι ότι δεν είναι σωστό να σταματήσω την προσπάθεια». Η Εύα παραδέχεται ότι τώρα νιώθει καλύτερα με τον εαυτό της και σχεδιάζει να κάνει τα ταξίδια που φοβόταν να κάνει στο παρελθόν, λόγω του βάρους της.

fat selfie6

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.