Η εγγονή της Spentzos Films συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας

Η Ελληνοκαναδή εγγονή του ιδρυτή της Spentzos Films και κόρη του Αλέξανδρου Σπέντζου συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση, ασκώντας το επάγγελμα της ηθοποιού.

Πριν μπει στην εφηβεία, η Τες έφυγε για τον Καναδά προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της. Πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, με τίτλο «Παραμονεύοντας» («Lurk»). Κινηματογραφικά έχει κάνει πέρασμα στην ταινία τρόμου «Σε Βλέπω IV (Saw IV)», στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας έκρυβε το όμορφο πρόσωπό της πίσω από μια μάσκα… γουρουνιού, ενώ έχει συνεργαστεί και με τον βραβευμένο με Όσκαρ Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά.

Από νεαρή ηλικία καβαλούσε μηχανάκι… αισθανόταν σαν μικρή James Dean και της άρεσε η ταχύτητα. Και φυσικά τις περισσότερες ώρες τις περνούσε στον κινηματογράφο Ιντεάλ, περιμένοντας τον πατέρα της – και συνεχιστή της παράδοσης των Σπέντζων – να τελειώσει τη δουλειά του. Τελευταία λόγω της δουλειάς της ταξιδεύει σε Βραζιλία, Αίγυπτο, Λος Άντζελες, Καναδά και Ελλάδα.

tes708

Συμμετέχει σε ένα πιλοτικό επεισόδιο για μια σειρά εκπομπών τουριστικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος. Στο Instagram της γράφει «Live, love, laugh» και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει «Ζήσε, αγάπα, γέλα», ενώ έχει ένα χαρακτηριστικό τατουάζ, τη φράση, «Ό,τι με τρέφει με καταστρέφει» στα αραβικά.

tes5

tes6

tes9

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.