Η εφαρμογή που θα εξαφανίσει τα εξευτελιστικά post σου στα social media

Τα χρόνια περνούν και μαζί με τις εμπειρίες συσσωρεύονται στους λογαριασμούς σου στο Facebook, το Instagram και το Twitter εκατοντάδες post.
Μήπως ανάμεσά τους υπάρχουν φωτογραφίες, σχόλια ή κοινοποιήσεις που σε εξέφραζαν κάποτε αλλά σήμερα σε στοιχειώνουν;

Μην ανησυχείς, υπάρχει πλέον μια εφαρμογή που μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις τα προφίλ σου και να απαλλαγείς μια για πάντα από όλα τα ντροπιαστικά post.
Πόσο μάλλον αν έχεις καταλάβει ότι το αφεντικό σου έχει μια τάση να ψαχουλεύει τους λογαριασμούς σου. Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την απόλυση.

Το Clear είναι φτιαγμένο για σένα.

Πώς λειτουργεί; Συνδέεται με τους λογαριασμούς σου σε Facebook, Twitter και Instagram και αναλύει το ιστορικό σου εντοπίζοντας τις αναρτήσεις με πιθανώς ανάρμοστο περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό από αλγόριθμους και το υπερ-κομπιούτερ Watson της IBM.

Ποιος την σχεδίασε; Ο παθών Ethan Czahor, ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση, μόλις 48 ώρες αφού ανέλαβε σύμβουλος τεχνολογίας του πρώην κυβερνήτη της Φλόριντα και αδελφού του πρώην προέδρου τω ΗΠΑ, Jeb Bush, διότι το Buzz Feed ανακάλυψε ανάρμοστα tweet που είχε κάνει το 2009 και τον κρέμασε χωρίς δισταγμό “στα μανταλάκια”.

Στα εν λόγω tweet ο Czahor χαρακτήριζε τις γυναίκες τσούλες και παραπονιόταν επειδή κάποιοι ομοφυλόφιλοι τον γλυκοκοίταζαν στο γυμναστήριο.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρόκειται για άκακα αστεία που χρησιμοποιούσε ο ίδιος στο πλαίσιο μιας ερασιτεχνικής ομάδας κωμωδίας που συμμετείχε εκείνη την περίοδο.

“Όταν μπήκα στην πολιτική γνώριζα ότι ένα χτύπημα θα μπορούσε να με βγάλει εκτός, απλά δεν περίμενα ότι θα έρθει τόσο σύντομα” δήλωσε ο ίδιος στο Mashable.

Πηγή: news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.