Η Θύελλα Ραφήνας στον έβδομο ουρανό!!!(φωτό & βίντεο)

Ας… συνεχίσουν οι χοροί. Η Θύελλα Ραφήνας σήμερα σε μια… καταπράσινη γιορτή, πανηγύρισε το νταμπλ πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ, την στιγμή που την Τετάρτη κυνηγάει το τρεμπλ, μια και παίζει στην Πύλο και θέλει την πρόκριση για να παίξει σε άλλο ένα τελικό! Παράλληλα ο μεγάλος στόχος παραμένει η άνοδος στην Γ΄ Εθνική.

thiella protathlima omada2015

Σήμερα το πανηγύρι ξεκίνησε από νωρίς. Τα μεγάφωνα έπαιζαν τον ύμνο της ομάδος, παράγοντες, παίκτες, προπονητικό τιμ και οπαδοί σε… πανηγυρικό mood. Οι επίσημοι καλεσμένοι από τον Δήμο Ραφήνας και την ΕΠΣΑΝΑ είχαν πάρει τη θέση τους και με την λήξη του αγώνα (έτσι για την ιστορία, τελικό σκορ: Θύελλα – Σταμάτα 5-0) άρχισαν τα… γλέντια!

Οι κούπες στήθηκαν στη σέντρα του γηπέδου, οι φωτοβολίδες «στόλισαν» τον ουρανό της Ραφήνας, οι σαμπάνιες έρεαν άφθονες, και όλοι με τα πράσινα μπλουζάκια που φτιάχτηκαν ειδικά για τη σημερινή μέρα έγιναν ένα κουβάρι. Ακολούθησε η παρουσίαση των παικτών και το τεχνικό τιμ από τον Χρήστο Μυτιληναίο, πήραν τα μετάλλια τους από τους εκπροσώπους της ΕΠΣΑΝΑ και ακολούθησε η απονομή των Κυπέλλων και ο γύρος του θριάμβου.

thiella protathlima koupa2015

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ!

Το παιχνίδι από την αρχή είχε εορταστικό κλίμα με μουσική, τα παιδιά των ακαδημιών, με οικογένειες στο γήπεδο και όλους του υπεύθυνους να κάνουν τα πάντα για να νιώσουν όλοι αυτό που επικρατεί μέσα στην ομάδα.

Η αρχή των γκολ έγινε στο 32ο λεπτό, όταν ο Χαρακτίδης μπήκε από δεξιά και ανατράπηκε με την διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Προδρόμου να το εκτελεί εύστοχα και να ανοίγει το σκορ.

Δείτε σε βίντεο το πρώτο γκολ της Θύελλας

Η Θύελλα από κει και πέρα ήταν καταιγιστική . Με συνεχή πίεση κατάφερε πάλι με τον Προδρόμου να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με την συμπλήρωση 43 λεπτών και έπειτα στο 45´ να έρθει ο Μαργιέτης και να κάνει το 3-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου…

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρωταθλήτρια Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α μπήκε εξίσου δυνατά και με σκόρερ ξανά τον Μαργιέτη στο 50´ έκανε το 4-0. Ο ρυθμός έπεσε, η Θύελλα έχοντας το Κύπελλο Ερασιτεχνών μπροστά της και τα πολύ σημαντικά μπαράζ “ηρέμησε” το παιχνίδι και είχε την κατοχή. Όμως οι καλές φάσεις “ερχόντουσαν” και κατάφερε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 5-0, ο Μουλλάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και με ένα πλασέ τελείωσε το παιχνίδι.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε παίκτες, προπονητές και παράγοντες να πανηγυρίζουν ένα πρωτάθλημα που ήρθε με πολλή δουλειά και κόπο. Η ομάδα τώρα κοιτάει το Κύπελλο Ερασιτεχνών απέναντι στην ομάδα της Πύλου την Τετάρτη και τα μπαράζ για να ανέβει η ομάδα στην τρίτη Εθνική.

thiella kypello2

mitilinaios

giorgos loukatos

thiella omada panigirismoi2

thiella panigirismoi exedra

thiella proponitiko team

episimoi

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Μπαξεβάνης, Στάφα (72′ Αράπης), Τσέλιος, Τασσόπουλος, Μανουσάκης, Χαρακτίδης (72’Δυμοσπύρος), Σερέτης (55′ Ντόσκας), Μαργιέτης, Μουλλάκης, Προδρόμου.

ΑΟ Σταμάτας: Βλάχος (72′ Χατζηγιάννης), Σμυρνιός, Παππάς, Μητρόπουλος, Μπόρα, Χατζής, Κρεμμύδας, Καυγαλάκης, Σεκερτζής (52’Μάγειρας), Σταύρου, Δημητρίου.

Στέλιος Ανδρικάκης

Διαβάστε ακόμα 

Οι επίσημοι, οι ωραίες παρουσίες και ο φωτορεπόρτερ έκπληξη!

Τι δήλωσαν για το νταμπλ της Θύελλας στην κάμερα του irafina.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.