Η καταγγελία του Φαφούτη για το γκρέμισμα του κυλικείου στο γήπεδο και την μεταφορά του περιπτέρου. Τι δήλωσε στο irafina.gr

Ερώτηση σχετικά με το γκρέμισμα του κυλικείου στο δημοτικό γήπεδο της Ραφήνας έκανε ο δημ. Σύμβουλος κ. Δαμιανός Φαφούτης στο χθεσινό δ.σ.

Ο κ. Φαφούτης παίρνοντας τον λόγο αμέσως μετά την συζήτηση για το θέμα των κατεδαφίσεων στα Περιβολάκια ρώτησε σχετικά με την κατεδάφιση του κυλικείου και μέρος του τοιχίου στο γήπεδο, που όπως χαρακτηριστικά είπε ότι το είδε ερχόμενος στο δημ. συμβούλιο χωρίς να έχει κάποια γνώση ή ενημέρωση για το θέμα αυτό, ενώ υπάρχει σαν θέμα προς συζήτηση η μεταφορά του περιπτέρου που βρίσκεται στην οδό Χρ. Μάντικα & Χρ. Σμύρνης στην επιτροπή ποιότητας ζωής την Τρίτη 22/9 και συνέχισε λέγοντας:

«Επειδή δεν έχουμε καμία ενημέρωση, πρώτα γκρεμίζουμε και μετά το συζητάμε στην ποιότητα ζωής. Θεωρώ ότι πρώτα προηγούνται οι αποφάσεις και οι γνωμοδοτήσεις και μετά οι δράσεις».

Απάντηση στον κ. Φαφούτη έδωσε ο δήμαρχος κ. Πιστικίδης, ο οποίος είπε ότι το θέμα της μεταφοράς του περιπτέρου είναι παλιό και η σκέψη της διοίκησης ήταν να μεταφερθεί το περίπτερο στον χώρο του γηπέδου που βρισκόταν το κυλικείο ώστε να υπάρχει χώρος και για την λειτουργία του περιπτέρου αλλά και να μη μειωθεί ο χώρος του πεζοδρομίου. Επίσης είπε ότι θα δημιουργηθεί και ένα εκδοτήριο εισιτηρίων που αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει στο γήπεδο.

Ο κ. Φαφούτης ζήτησε να πάρει τον λόγο με τον κ. Πιστικίδη να τον σταματά λέγοντας του ότι σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας «ρωτάτε, απαντώ, δεν υπάρχει συζήτηση. Αν είναι να επανέλθετε εγώ θα πρέπει να σας απαντήσω και αυτό σαν διαδικασία είναι λάθος».

Ο κ. Φαφούτης συνέχισε λέγοντας ότι ρώτησε για το αν οι διαδικασίες είναι σύννομες με τον κ. Πιστικίδη να απαντά «ότι με ρωτήσατε εμπεριέχεται στην απάντησή μου».

Τον λόγο ζήτησε να λάβει και ο αντιδήμαρχος κ. Μπουρνούς ο οποίος τελικά, και μετά από παρέμβαση του κ. Φαφούτη που είπε ότι αν λάβει ο κ. Μπουρνούς τον λόγο για το συγκεκριμένο θέμα θα ζητήσει να επανέλθει και εκείνος, δεν πήρε την άδεια του προεδρείου.

Δ. Φαφούτης στο irafina.gr: «Αυτά δεν γίνονται»

Συνέχεια έδωσε ο δημ. σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Δαμ. Φαφούτης σχετικά με την κατεδάφιση του τοιχίου στο γήπεδο της Ραφήνας.

Σε δηλώσεις που έκανε irafina.gr είπε «Καταγγέλλω την απαράδεκτη νοοτροπία της δημοτικής αρχής διότι πρώτα κατεδάφισε το τοιχίο του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ραφήνας και μεταθέτει για την επόμενη εβδομάδα τις αποφάσεις στη επιτροπή ποιότητας ζωής για τη μετακίνηση περιπτέρου όπου θα εγκατασταθεί στο χώρο του γηπέδου. Δεν γίνετε πρώτα να κατεδαφίζουμε και μετά να κάνουμε συμβούλιο για να γνωμοδοτήσουμε για την κατεδάφιση αν έπρεπε να έχει γίνει».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.