Η κρυφή κόρη της Νταϊάνας ζει στην Αμερική!

Σάλο έχει προκαλέσει στο παλάτι, δημοσίευμα του περιοδικού “Globe” με τίτλο στο εξώφυλλο: «Η Κέιτ συναντά την κρυφή κόρη της Νταϊάνας».

Όπως αναφέρει το Βρετανικό περιοδικό, ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαν αποκτήσει και τρίτο παιδί, ένα κοριτσάκι.

Η Σάρα, όπως ονομάζεται είναι 33 ετών και ζει στην Αμερική όπου και μεταφέρθηκε μετά τη γέννα της και όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό μοιάζει εκπληκτικά στη αδικοχαμένη πριγκίπισσα.

Ο λόγος που έκρυψαν την ύπαρξη της μικρής είναι γιατί γεννήθηκε με εξωσωματική γονιμοποίηση, καθώς το πριγκιπικό ζευγάρι, είχε καταθέσει τότε το γενετικό υλικό του σε εργαστήριο, προκειμένου να ελέγξουν αν μπορούν να αποκτήσουν απογόνους.

Ένα από τα ωάρια της πριγκίπισσας, το εμφύτευσε ένας γιατρός γονιμοποιημένο από τα σπερματοζωάρια του Καρόλου, στην κοιλιά της γυναίκας του! Μάλιστα, οι δυο πρίγκιπες Harry και William γνωρίζουν πως έχουν μια αδελφή και γι’ αυτό το λόγο πέρσι ο πρωτότοκος γιος επισκέφτηκαν μαζί με τη σύζυγό του, Kate Middleton την Αμερική με σκοπό να γνωρίσει τη Σάρα, προτού η Δούκισσα γεννήσει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το δημοσίευμα έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στο Λονδίνο και χωρίς κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώσει τις φήμες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.