Η Μαρκορά, η Θάνου και το μνημόνιο

Μπορεί οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες και να έχει ξεκινήσει ουσιαστικά η προεκλογική εκστρατεία, όμως τα φώτα της δημοσιότητας τις δύο τελευταίες ημέρες έχει τραβήξει η Βασιλική Θάνου, πρόεδρος του Αρείου Πάγου, η οποία και ανέλαβε υπηρεσιακή πρωθυπουργός βάζοντας το όνομά της στην ιστορία…

ως η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που αναλαμβάνει το ανώτατο αυτό αξίωμα.

Φυσικά το διαδίκτυο δεν μπορούσε να μείνει απαθές και σχολίασε την κα. Θάνου με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η φωτογραφία που βλέπετε έγινε viral και κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα στα ελληνικά social media, από την ορκωμοσία της κα. Θάνου στον Πρόεδρο της Βουλής, σε συνδυασμό με μια αγαπημένη τηλεοπτική φιγούρα.

Το ιδιαίτερο στιλ, το ολόλευκο ταγιέρ και η ξεχωριστή κόμμωση της νέας πρωθυπουργού μας θύμιζε έντονα μια πολύ, πολύ γνώριμη φιγούρα. Και ευτυχώς αυτή η φωτογραφία μας έλυσε την απορία.

Η αγαπημένη περσόνα Ντένη Μαρκορα, με τα λευκά ταγέρ και το ανάλογο χτένισμα, θα μπορούσε άνετα να είναι η νέα μας πρωθυπουργός. Και φυσικά επειδή όπου Ντένη, εκεί και η Μαρούσκα η ατάκα “Μαρούσκα, μνημόνιο” περιγράφει με τον πιο κωμικοτραγικό τρόπο, τόσο τα καθήκοντα της κα. Θάνου, όσο όμως πιθανότατα και εκείνα του νέου πρωθυπουργού που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Πηγή: news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.