Η παρουσία-έκπληξη της εντυπωσιακής Πόπης Τσαπανίδου στο πάρτι της ΑΕΚ (φωτό)

Το βράδυ της Παρασκευής η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης πραγματοποίησαν ένα πάρτι του ποδοσφαιρικού τμήματος στα Σπάτα.

Στήθηκαν τραπέζια στον αγωνιστικό χώρο, σκηνή για να τραγουδήσουν ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Παντελής Θαλασσινός και η Ελευθερία Αρβανιτάκη και περίπου 1.500 καλεσμένοι γιόρτασαν την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α’ εθνική.

Ανάμεσα τους και υψηλοί προσκεκλημένοι. Λαλιώτης, Λιάνης, Αποστολάκη, Ράγιου, Ψαριανός από την πολιτική, Μητσικώστας, Αντωνίου, Πρεζεράκου από τον χώρο του θεάματος, αλλά την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή παρουσία της Πόπης Τσαπανίδου.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του Star βρέθηκε στο τραπέζι του Δημήτρη Μελισσανίδη και με την πολύ όμορφη παρουσία της συγκέντρωσε πάνω της όλο το… ενδιαφέρον. Απλά ντυμένη στα μαύρα, αλλά λαμπερή και πάντα με χαμόγελο ομόρφυνε ακόμη περισσότερο την γιορτή της ΑΕΚ.

Μάλιστα, βάση του προγράμματος την… σέρβιραν ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ καθώς είχαν φορέσει ποδιές και με τα κρασιά ανά χείρας πρόσφεραν κρασί στους προσκεκλημένους.

Έτσι, στην Πόπη Τσαπανίδου έτυχε να πάει ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ Χρήστος Αραβίδης με τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα τους.

tsapanidou aek2

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.