Η συγκλονιστική ανάρτηση της Σινέντ Ο’Κόνορ στο Facebook για την απόπειρα αυτοκτονίας της

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο’Κόνορ αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει την Κυριακή, σύμφωνα με μήνυμα που δημοσιεύεται στην σελίδα της στο Facebook, στο οποίο αναφέρει ότι πήρε μια υπερβολική δόση ναρκωτικών ή φαρμάκων.

Στο μήνυμα αυτό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, η αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει επαληθευτεί μέχρι στιγμής, η τραγουδίστρια εκφράζει τη λύπη της που δεν έχει πλέον σχέσεις με την οικογένειά της λόγω μιας «τρομερής σειράς προδοσιών».

«Πήρα υπερβολική δόση», προστίθεται στο μήνυμα, στο οποίο δεν διευκρινίζεται αν αναφέρεται σε ναρκωτικά ή φάρμακα.

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσεις τον σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο, κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. (…) Αν δεν το δημοσίευα αυτό, ούτε τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα μπορούσα να είμαι πεθαμένη για εβδομάδες χωρίς να το μάθουν», αναφέρεται επίσης στο μήνυμα.

Η εταιρεία δημοσίων σχέσεων που την εκπροσωπεί δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής την είδηση αυτή.

Εκπρόσωπος της ιρλανδικής αστυνομίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι δεν επιτρέπεται να σχολιάζουν για μεμονωμένα άτομα.

Ωστόσο μια πηγή της ιρλανδικής αστυνομίας είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Ο’Κόνορ «έχει εντοπιστεί και είναι ασφαλής».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, η διάσημη τραγουδίστρια λαμβάνει ιατρική φροντίδα.

Νωρίτερα φέτος, η Ο’Κόνορ είχε ακυρώσει όλες τις συναυλίες της λέγοντας ότι ο γιος της υπέφερε από «προβλήματα υγείας που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο».

Η ίδια είχε επίσης υποβληθεί σε υστερεκτομή τον Αύγουστο, κάτι το οποίο είχε μοιραστεί με τον κόσμο μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Εξάλλου το Σάββατο η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε και πάλι στο Facebook ότι τελείωσε με τη μουσική βιομηχανία: «Η μουσική έχει τελειώσει για μένα. Η μουσική το έκανε αυτό. Με έκανε αόρατη και για τα παιδιά μου. Σκότωσε την ψυχή μου. Δεν θα επιστρέψω ποτέ στη μουσική».

Η 48χρονη καλλιτέχνης γνωστή για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών ή για τον αγώνα της κατά των σεξουαλικών επιθέσεων στους κόλπους της Καθολικής Εκκλησίας της Ιρλανδίας έχει μοιραστεί επίσης με τον κόσμο τον αγώνα της για να πολεμήσει την κατάθλιψη.

Η Σινέντ Ο’Κόνορ, το ταλέντο της οποίας είχαν διακρίνει οι κριτικοί ήδη από τον πρώτο της δίσκο «The Lion and the Cobra» το 1987, έγινε παγκοσμίως γνωστή με το τραγούδι «Nothing Compares 2 U». Φέτος τον Μάρτιο η Ιρλανδή τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν θα το ξανατραγουδήσει, επειδή πλέον δεν καταφέρνει να βγάλει το συναίσθημα που του αρμόζει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.