Η συγκλονιστική συνέντευξη του Charlie Sheen: Παραδέχτηκε ότι έχει AIDS

O Charlie Sheen βγήκε και μίλησε ανοιχτά. “Είμαι εδώ για να ομολογήσω ότι είμαι θετικός στον HIV”, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο Today Show, βάζοντας τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

“Είναι τρία πολύ δύσκολα γράμματα”. Ο 50χρονος ηθοποιός είπε πως έμαθε ότι έχει τον ιό HIV πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά δεν είναι απολύτως σίγουρος για το πώς προσβλήθηκε. Το γνώριζαν οι άνθρωποι εμπιστοσύνης του. Πολλές φορές αγόρασε τη σιωπή άλλων στη διάρκεια αυτών των βασανιστικών χρόνων. “Όχι μετά το σημερινό” είπε στον δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν συνεχίζει να πληρώνει ανθρώπους για να μη μιλήσουν.

“Νομίζω ότι σήμερα απαλλάχθηκα από αυτή τη φυλακή”, σημείωσε, υποστηρίζοντας ότι είναι αδύνατο να έχει μεταδώσει τον ιό σε κάποιον άλλο. “Έπρεπε να βάλω ένα τέλος σε αυτές τις επιθέσεις. Έχω πει αρκετά για να είμαι σε αυτή τη θέση σήμερα. Όλα ξεκίνησαν από πονοκεφάλους και ημικρανίες. Νόμιζα ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο. Μετά από πολλές εξετάσεις, μου είπαν τι έχω. Είναι τρία πολύ δύσκολα γράμματα να χωνέψεις. Είναι ένα σημείο καμπής στη ζωή μου”. Ο διάσημος ηθοποιός, που παίρνει καθημερινά τέσσερα χάπια, παραδέχτηκε ότι μια πόρνη που χρησιμοποιήσε το μπάνιο του έβγαλε φωτογραφία της φαρμακευτικής του αγωγής και τον απειλούσε.

Είπε πως είχε τηλεφωνήσει στην Brooke Mueller για να κάνει εξετάσεις και πως ήταν κάτι που ήξερε και η Denise Richards. “Είχα πέσει σε κατάθλιψη από την κατάσταση στην οποία βρισκόμουν. Έπαιρνα πολλά ναρκωτικά. Έπινα πάρα πολύ. Έπαιρνα πολύ κακές αποφάσεις”. “Είμαι επιζών. Μπορώ μόνο να κάτσω εδώ και να πω την αλήθεια μου” είπε στον παρουσιαστή Mark Lauer.

Το National Enquirer ήταν αυτό που αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ο χολιγουντιανός ηθοποιός είναι θετικός στον ιό του HIV. Ένα ρεπορτάζ που δούλευαν 18 μήνες. Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του, αξίζει να σημειωθεί πως όταν κάποιος μολύνεται με τον HIV, γίνεται “HIV οροθετικός” και θα είναι για πάντα HIV οροθετικός. Με την έγκαιρη και σωστή αντιρετροϊκή θεραπεία (ART), το σώμα μπορεί να παραμένει υγιές και να αντιμετωπίζει τις περισσότερες λοιμώξεις. H αντιρετροϊκή θεραπεία μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου και να οδηγήσει σε ένα προσδόκιμο ζωής κοντά στο φυσιολογικό. Παρότι η θεραπεία αυτή μειώνει τον κίνδυνο θανάτου και επιπλοκών από τη νόσο, τα φάρμακα είναι υψηλού κόστους και σχετίζονται με παρενέργειες οφειλόμενες αποκλειστικά σε αυτά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.