Η συνταγή της εβδομάδας: Μυδοπίλαφο

Μυδοπίλαφο

Από την Καλή Καλογήρου

Υλικά

2 ποτήρια ρύζι
2 ντομάτες
30 μύδια καθαρισμένα
3 ποτήρια νερό
1 κρεμμύδι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε στην κατσαρόλα με λάδι να σοταριστεί μέχρι να ροδίσει. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε σε φέτες και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα. Αφαιρούμε τις ίνες από τα μύδια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Τα αφήνουμε να βράσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και το νερό, και αφήνουμε να ψηθεί το φαγητό μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.

Καλή όρεξη!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.