Η τεσσάρα της Θύελλας στη Χίο (video και φωτό)

Με τον Χρήστο Μουλάκη να σημειώνει χατ-τρικ, η ομάδα της Ραφήνας πήρε αναμενόμενη πρόκριση επί της μαχητικής, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, Δάφνης, επικρατώντας με 0-4 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Αστέρα Περάματος από το Ρέθυμνο.

Δύσκολο εξ’ αρχής το έργο της Δάφνης, η οποία είχε να αντιμετωπίσει μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της, που πέρσι αγωνιζόταν στην Γ΄ εθνική, ενώ φέτος βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή της στην 3η τη τάξη εθνική κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Αν. Αττικής, με 9 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Η Θύελλα άνοιξε το σκορ μόλις στο 10΄, όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της, ο Κατσούγκρης βρέθηκε απέναντι στον Ζαντιώτη και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να τον νικήσει. Παρά το γρήγορο γκολ η Δάφνη δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, απειλώντας με τους Φεγγουδάκη (13΄) και Μουλάκη Σ. (33΄).

Από μια όμορφη ατομική ενέργεια του Αθανασόπουλου όμως στο 38΄ ήρθε και το 0-2, όταν αυτός μπήκε καταμέτωπο στην περιοχή της Δάφνης, έδωσε για τον Κατσούγκρη, που σούταρε, απέκρουσε ασταθώς ο Ζαντιώτης και στην επαναφορά ο Μουλάκης Χ. την έσπρωξε στα δίχτυα.

Η Δάφνη είχε μια πολύ καλή στιγμή για να μειώσει με τον Μουλάκη Σ. στο 41΄, αλλά στο τετ α τετ με τον Κατσιούλη δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Καλές στιγμές για τη Θύελλα στο πρώτο μέρος είχαν οι Σερέτης (29΄) και Καζαντζής (40΄).

Στην επανάληψη η ομάδα του Δαφνώνα προσπάθησε να αιφνιδιάσει, όταν στο 55΄ ο Κλήμης έκανε την κάθετη για τον Σεζένια, που μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έκοψε παράλληλα για τον επερχόμενο Σκουρλή, αλλά αυτός δεν κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Καλό σουτ του Καζαντζή στο επόμενο λεπτό, έδιωξε σε κόρνερ ο Ζαντιώτης, ενώ το σουτ του Μεριέτη στο 58΄ πέρασε μόλις άουτ.

Το 0-3 έγινε στο 60΄, όταν ο Αράπης έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μουλάκη Χ. μέσα στην περιοχή, που με ωραία ντρίμπλα και σουτ νίκησε τον Ζαντιώτη, ενώ το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 87΄ και πάλι με τον Μουλάκη Χ., με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Για τη Θύελλα είχε επίσης ένα καλό σουτ ο Δημοσπύρος (90΄), ενώ η Δάφνη είχε καλές στιγμές με τους Σταματελόπουλο (62΄) και Παπαγιάννη (90+2΄).

Φωτογραφίες από το παιχνίδι ΕΔΩ

Πηγή: www.sportschios.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.