Η Τριγλία παρουσίασε τον Ιβάν Νεντέλκοβιτς. Οι πρώτες δηλώσεις του

Η διοίκηση της Τριγλίας παρουσίασε επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας Ιβάν Νεντέλκοβιτς, στα γραφεία της ομάδας. Είχε προηγηθεί η συνάντηση του Σέρβου τεχνικού με το ΔΣ του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ομάδος Βαγγέλης Σολδάτος καλωσόρισε τον κόουτς εκ μέρους όλης της διοίκησης λέγοντας πως:

«Πρόκειται για έναν ακέραιο χαρακτήρα, έχει φιλοδοξίες σαν άνθρωπος και γνώσεις σαν προπονητής κι αυτές θέλουμε να μεταφέρει στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στο έργο του. Εμείς από την μεριά μας ως διοίκηση θα του παρέχουμε όλα τα εχέγγυα ώστε να πετύχει τους στόχους που έχουμε θέσει».

Ο προπονητής από την μεριά του ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ραφήνα και την ομάδα της Τριγλίας» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ απάντησε και στις ερωτήσεις του irafina.gr…
«Γνωρίζω τους παίκτες ,η επιδίωξή μου είναι η ομάδα να παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο , οι στόχοι θα εξαρτηθούν από το ρόστερ και την ενίσχυση στις μεταγραφές» μας είπε… και στην ερώτησή μας για το τι έγειρε την ζυγαριά για να συμφωνήσει με την Τριγλία ο Σέρβος προπονητής τόνισε πως: «Το πρεστίζ της ομάδος, διότι η Τριγλία είναι ένα δυνατό όνομα στη Γ΄ Εθνική και μέτρησε για μένα πάρα πολύ η προσέγγιση της διοίκησης προς το πρόσωπό μου. Αυτός ήταν και ο κυριότερος παράγοντας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.