Η φετινή έκπληξη της διάσημης dj Άντζελας Παντελή με το summer dance hit της χρονιάς!

«Τον κόσμο ν‘ αλλάξω» ερμηνεύει η Άντζελα Παντελή με τον ράπερ Lava και μάς προσκαλούν σε έναν κόσμο γεμάτο ρυθμό, ζωντάνια και καλοκαιρινή διάθεση με το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, τόσο δροσερό όσο ένα απολαυστικό ποτήρι Real Sangria.

Σε μουσική και στίχους της Άντζελας Παντελή (www.angelapandelis.com), του Lava και των Madfeel, το συγκεκριμένο κομμάτι ξεκίνησε το ταξίδι του το Σάββατο 13 Ιουνίου όπου κυκλοφόρησε με την εφημερίδα Espresso.

Η διάσημη Ελληνίδα DJ όπως συνηθίζει με τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, μας επιφύλαξε άλλη μια ευχάριστη έκπληξη, γράφοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι που θα αποτελέσει ένα από τα νέα αγαπημένα summer dance hits.

Το video clip για του τραγουδιού μόλις κυκλοφόρησε και παρουσιάζει την Άντζελα σε ένα εντυπωσιακό dance show στον εναέριο κρίκο. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη.

angela panteli1

Η Άντζελα Παντελή είναι η μοναδική Ελληνίδα dj που έχει καταφέρει να παίζει μουσική στα πιο high-end clubs/bars/hotels στο εξωτερικό κάνοντας επίσης αισθητή την καλλιτεχνική παρουσία της πλέον και ως επιτυχημένη aerial dancer, με χορευτικά shows στη Νέα Υόρκη και όχι μόνο.

Ανάμεσα στα venues που έχει παίξει είναι τα διάσημα Cipriani Nεα Υόρκη, Nikki Beach Ταϋλάνδη – Νέα Υόρκη, Shore club και Set club Μαϊάμι, Movida Λονδίνο, Coogee Bay Σίδνευ, Room Μελβούρνη, Caprice Βανκούβερ, Music on the rocks Ιταλία, SpyBar, Level & Stone Lotus Σικάγο, Underbar Βοστόνη, Space, Guzel, El Pecado & Super Paradise Μύκονος, Koo Σαντορίνη, Ammos, Zoo, Alati & Vip Room Κύπρος κοκ.

angela panteli2

Αυτή την εποχή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια, και πραγματοποιεί σειρά από parties στα Sephora Stores ως η επίσημη DJ των Christian Dior cosmetics, αφού η επώνυμη σειρά καλλυντικών την επέλεξε ανάμεσα σε εκατοντάδες djs για τα events της εταιρίας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με το πολυτελές Shangri La Resort στο Ομαν ως resident dj του Vip ‘BAB LOUNGE’ ενώ πραγματοποιεί και άλλα special guestings στα πιo prestigious hotels του κόσμου όπως τα Voyage Turkey, Barcelo Tunisia, Bryant Park & Allegria New York κοκ.

Παράλληλα διδάσκει εναέριο χορό (κρίκο και πανιά) και yoga στη Νέα Υόρκη, στο Ομάν και στην Ελλάδα κάνοντας σεμινάρια που γίνονται ανάρπαστα. Ανάμεσα στα χορευτικά της performances, είναι στο επιτυχημένο reality show ‘My fair wedding’ του Αμερικανικού δικτύου We TV, καθώς επίσης και στο Melrose Ballroom αλλά και το θρυλικό Webster Hall της Νέας Υόρκης.

FREE DOWNLOAD

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.