Η φωτογραφία που συγκλονίζει: Μια αγκαλιά τους έσωσε τη ζωή! (φωτό)

Αυτή η μοναδική και συγκινητική ιστορία αποδεικνύει το μεγαλείο της φιλίας και της ανθρωπιάς. Πρωταγωνίστριες δύο αδέσποτες σκυλίτσες, η Κάλα και η Κίρα.

Η Κάλα και η Κίρα ήταν ανεπιθύμητες. Κανείς δεν ήθελε να τις υιοθετήσει, να τους προσφέρει ένα σπίτι, λίγο φαγητό. Στο άσυλο όπου φιλοξενούνταν η λύση που σκέφτηκαν ήταν μια: ευθανασία. Να τις σκοτώσουν για να γλιτώσουν από την ευθύνη.

Μέχρι που μια αγκαλιά ήρθε να τα αλλάξει ώρα. Η Κάλα τύλιξε τα μπροστινά της πόδια γύρω από την Κίρα, αγκαλιάζοντάς την, λες και ήθελε να την αποχαιρετίσει, πριν ο θάνατος τις χωρίσει οριστικά. Αλλά κάποιος ήθελε να ζήσουν!

Μέλος του ασύλου Angels Among Us, ενός ασύλου στη Τζόρτζια των ΗΠΑ που σώζει αδέσποτα από άλλα… “καταφύγια” που έχουν υψηλά ποστοστά ευθανασίας, “αιχμαλώτισε” τη συγκινητική στιγμή σε μια φωτογραφία. Και είχε την ιδέα να την ποστάρει στο Facebook. Και ευτυχώς που το έκανε γιατί έσωσε δυο ζωές: τη ζωή της Κάλα και τη ζωή της Κίρα, όπως αναφέρει το boredpanda.com.

Δυο ώρες και έξι λεπτά αφού ανέβηκε η φωτογραφία, η οποία αμέσως έγινε… viral, τα δυο σκυλάκια βρήκαν σπίτι να τις υιοθετήσει!

skylia agkalia2

Πηγή: kontranews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.