Θερινά δρομολόγια ταχύπλοων της Hellenic Seaways για Κυκλάδες

Σχεδόν χωρίς καμία διαφορά από την προηγούμενη χρονιά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των ταχύπλοων της Hellenic Seaways με προορισμό τις Κυκλάδες για την θερινή σεζόν.

Σύμφωνα με τις επίσημες αναρτήσεις των δρομολογίων της εταιρείας το διάστημα από τις 08 έως τις 14 Απριλίου το Highspeed 4 θα αναχωρεί από τον Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα ενώ για το διάστημα από 29 Μαΐου έως 14 Ιουνίου θα αναχωρεί από Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Κουφονήσι. Το διάστημα από τις 15 Ιουνίου έως 06 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί δρομολόγια από Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Κουφονήσι και Κατάπολα. Τέλος για το διάστημα από τις 07 έως 30 Σεπτέμβρη θα ξεκινά από το λιμάνι του Πειραιά για Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα.

Το Highspeed 5 από τις 08 έως τις 14 Απρίλη θα αναχωρεί από Ραφήνα για Τήνο, Μύκονο ενώ για την περίοδο από τις 01 έως 28 Μαΐου θα αναχωρεί καθημερινά από Ηράκλειο για Θήρα, Ίο, Πάρο και Μύκονο. Σημειώνεται ότι για την Πέμπτη 30 Απρίλη θα εκτελεστεί δρομολόγιο που θα ξεκινά στις 11:00 από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Ίο, Θήρα και Ηράκλειο. Από 29 Μαΐου έως 05 Οκτωβρίου θα εκτελεί δρομολόγια από Ηράκλειο με προορισμό τα νησιά της Θήρας, της Ίου, της Πάρου και της Μυκόνου. Το δρομολόγιο στις 05 Οκτωβρίου θα ξεκινά κανονικά από Ηράκλειο για Θήρα, Ίο, Πάρο, Μύκονο και τελικό προορισμό τον Πειραιά.

Το Highspeed 6 για το διάστημα από τις 29 Μαΐου έως 06 Σεπτεμβρίου θα αναχωρεί από Πειραιά για Ίο και Θήρα, ενώ για το διάστημα από τις 03 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου θα πραγματοποιεί δρομολόγια με αφετηρία τον Πειραιά για Σύρο και Μύκονο. Σημειώνεται ότι τη θέση του Highspeed 4 θα πάρει το Highspeed 6 στις 14, 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου για να εκτελέσει το δρομολόγιο από Πειραιά, Νάξο, Ίο και Θήρα.

Το Flyingcat 3 θα εκτελεί δρομολόγια από τις 29 Μαΐου με αφετηρία τον Πειραιά για Σέριφο, Σίφνο Κίμωλο και Μήλο, το οποίο θα ισχύσει μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι το δρομολόγιο της Κυριακής 31 Μαΐου δεν παραμείνει ανεκτέλεστο. Το Flyingcat 4 για το διάστημα από τις 08 έως 30 Απρίλη θα εκτελεί δρομολόγια που θα αναχωρούν από Ηράκλειο για Θήρα, Ίο, Πάρο και Μύκονο. Ενώ για το διάστημα 01 έως 28 Μαΐου θα αναχωρεί από Ραφήνα για Τήνο και Μύκονο.

Το δρομολόγιο το οποίο θα πραγματοποιούταν στις 12 Απρίλη θα παραμείνει ανεκτέλεστο, ενώ στις 30 Απρίλη, θα εκτελεστεί δρομολόγιο από Ηράκλειο στις 09:30 για Θήρα, Ίο, Πάρο, Μύκονο, Τήνο με τελικό προορισμό τη Ραφήνα. Το διάστημα από 29 Μαΐου έως 11 Ιουνίου θα ξεκινά από Ραφήνα για Τήνο και Μύκονο, ενώ από 12 Ιουνίου έως 13 Σεπτεμβρίου θα ξεκινά από Ραφήνα για Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Θήρα. Ανεκτέλεστο θα είναι τα δρομολόγιο που θα εκτελούταν στις 31 Μαΐου, 15 Ιουλίου και 28 Αυγούστου. Από 14 έως 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινά από Ραφήνα για Τήνο και Μύκονο, ενώ για το διάστημα από τις 05 Οκτωβρίου έως 11 Οκτωβρίου θα ξεκινά από το Ηράκλειο για Θήρα, Ίο, Πάρο και Μύκονο. Στις 28 Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο θα παραμείνει ανεκτέλεστο ενώ στις 05 Οκτωβρίου το δρομολόγια θα ξεκινά από Ραφήνα για Τήνο,Μύκονο, Πάρο, Ίο, Θήρα και Ηράκλειο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.