Θρίλερ στον αέρα για τον Τσίπρα

u03a4u03c3u03afu03c0u03c1u03b1

Πρωινό θρίλερ στον αέρα για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επέβαινε σε αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Ιωάννινα.

Ήταν λίγο μετά τις 10.30 το πρωί όταν το αεροσκάφος της Aegean με αριθμό πτήσης Α3 160 επρόκειτο να απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό τα Ιωάννινα. Στην πτήση ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα πήγαινε στα Ιωάννινα και από κει στην Άρτα όπου είναι και η εκλογική του περιφέρεια εκεί που είναι υποψήφιος επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της τροχοδρόμησης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε και ο κ. Τσίπρας -και πριν την απογείωση από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος- παρουσιάστηκε ένδειξη για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα του αεροσκάφους.

Οι χειριστές διέκοψαν τη διαδικασία της απογείωσης και οι μηχανικοί που έλεγξαν την βλάβη στο αεροσκάφος αποφάνθηκαν ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να αποκατασταθεί αμέσως. Με απόφαση της εταιρείας ο κ. Τσίπρας και οι υπόλοιποι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος της Aegean το οποίο στη συνέχεια απογειώθηκε και λίγο μετά τη μία το μεσημέρι προσγειώθηκε στα Γιάννενα με ασφάλεια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.