Θυελλάρα γερά η κούπα είναι κοντά! Η ώρα του τελικού έφθασε

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Θύελλα Ραφήνας. Απόψε στο Κορωπί (στις 18.00) οι Λιγνιτωρύχοι καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και να φέρουν το Κύπελλο στην Ραφήνα.

Στο στρατόπεδο της Θύελλας όλοι ζουν και αναπνέουν για την ώρα που θα σηκώσουν την κούπα. Υπάρχει ενθουσιασμός, πίστη για την ομάδα αλλά υπάρχει κι ένας προπονητής που κρατάει χαμηλούς τόνους και ξέρει πως να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Ο λόγος φυσικά για τον κόουτς Πέτρο Τσιγκούλη, ο οποίος θέλει να γιορτάσει τα σημερινά γενέθλιά του με ένα Κύπελλο!

Αγωνιστικά όλοι είναι στη διάθεση του τεχνικού της Θύελλας εκτός από τον Αλέξανδρο Χαρακτίδη, ο οποίος είναι τραυματίας το τελευταίο διάστημα.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ είναι ο ένας στόχος της ομάδας για την φετινή περίοδο. Και θέλουν την κατάκτηση του Κυπέλλου ώστε να πάνε με την ψυχολογία στα ύψη στα μπαράζ. Η άνοδος στη Γ΄Εθνική ή καλύτερα η επάνοδος στην επαγγελματική κατηγορία είναι ο μεγάλος στόχος της ραφηνιώτικης ομάδας.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου διαθέτει με την σειρά του μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο και έχει φιλοδοξίες να το επαναλάβει. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αγωνιστικά, έχει κάνει μια λαμπρή πορεία ως εδώ στο Κύπελλο και κατεβαίνει με πολλές αξιώσεις στον τελικό.

Είναι προς τιμή τους ότι και οι δύο ομάδες πήραν την απόφαση να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του προπονητή του Παλληνιακού Σωκράτη Κιούρκου και θα δοθεί στον νεότερο παίκτη του τελικού βραβείο με το όνομα του εκλιπόντος που θα το δώσει μέλος της οικογένειας του.

Τέλος πρεπει να αναφερθεί πως φέτος θα ισχύσει και μία αλλαγή καθώς ο νικητής δεν θα πάρει το Κύπελλο αλλά ένα μικρότερο αντίγραφο και όταν φτάσει στις 3 συνολικά κατακτήσεις τότε μόνο η Ένωση θα του το παραδίδει.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.