Θυμάστε την Έμα από τα Φιλαράκια; Δείτε πώς είναι σήμερα

Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά όλοι θυμούνται την Έμα από τα Φιλαράκια.

Η Έμα δεν ήταν ένα αλλά δύο μωράκια και συγκεκριμένα δύο δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία έπαιζαν εκ περιτροπής την κόρη του Ρος και της Ρέιτσελ. Σήμερα οι δυο τους είναι 13 ετών και όπως μπορείτε να δείτε είναι πανέμορφες και μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Πολλά έχουν αλλάξει τα τελευταία 11 χρόνια δηλαδή από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της λατρεμένης σειράς, όπως η Cari και η Noelle Sheldon, τις οποίες αφήσαμε βρέφη και σήμερα είναι έφηβες.


Ίσως να μην έχετε ακούσει τίποτα για αυτές, ωστόσο τα δίδυμα συνέχισαν να παίζουν σε διάφορες σειρά και να εμφανίζονται σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μικρού μήκους μετά το τέλος των Friends.

Βέβαια, η υποκριτική για εκείνες είναι περισσότερο χόμπι παρά επάγγελμα αφού τα κορίτσια πηγαίνουν στο σχολείο και μάλιστα έχουν μεγάλα όνειρα για τη ζωή τους. Η μία από αυτές, η Κάρι, δήλωσε ότι έχει σκοπό να σπουδάσει βιοχημεία στο UCLA για να γίνει χημικός και να βοηθήσει στη θεραπεία του καρκίνου. Παράλληλα θέλει να κάνει ένα ψήφισμα για να επιτραπεί στις γυναίκες να παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Και στη συνέχεια θα γράψει ένα βιβλίο.

Η άλλη αδελφή θέλει να Noelle έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους – θέλει να γίνει barista.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.