Θύελλα: Έτοιμοι για την κούπα (δηλώσεις Τσιγκούλη, Μυτιληναίου, Λουκάτου, Τσέλιου)

Η μεγάλη ώρα του τελικού πλησιάζει και στην Ραφήνα άρχισαν οι προετοιμασίες για την παρουσία της ομάδας στην παρθενική της εμφάνιση για την διεκδίκηση ενός τροπαίου. Χθες οι Λιγνιτωρύχοι έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ κ. Παπαμακάριου σε γνωστή ταβέρνα, σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή των δύο φιναλίστ.

Το SportalTV όπως έχουμε αναφέρει είναι το μοναδικό κανάλι που θα δείξει ζωντανά το ματς από το γήπεδο Κορωπίου αύριο Τετάρτη. Σε συνεργασία με το irafina.gr σας μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί στη Ραφήνα πριν από τον μεγάλο αγώνα.

Τσιγκούλης: Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες

Πρώτος ο κόουτς της Θύελλας που φέτος διεκδικεί το νταμπλ, Λέει λοιπόν ο Πέτρος Τσιγκούλης:

« Ο τελικός για κάθε Ένωση είναι μια γιορτή και είναι μεγάλη τιμή για τις ομάδες που φτάνουν ως εκεί και θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Είναι ένας θεσμός που έχει τη δική του ομορφιά και ξεχωριστή σημασία για κάθε ομάδα, να κατακτήσει το τρόπαιο», τόνισε ο κ. Τσιγκούλης και σημείωσε: «Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο, έχοντας παράλληλα την τύχη να μην στερούμαστε της συγκέντρωσης στον άλλο στόχο μας, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο μεγάλος άτυχος είναι ο Χαρακτίδης, ο οποίος δεν θα προλάβει σίγουρα το ματς αυτό, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι. Και για τον κόσμο γενικά είναι ευκαιρία να παρακολουθήσει δύο από τις καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ, που η μία είναι και η κάτοχος του τροπαίου, και εύχομαι όλοι να απολαύσουν ένα καλό ματς».

tsigkoulis1

Χρ. Μυτιληναίος: Το θέλουμε πολύ το Κύπελλο

Με αγωνία περιμένουν όλοι στη Θύελλα Ραφήνας τον μεγάλο τελικό και θέλουν πολύ το τρόπαιο, όπως τόνισε στο SportalTV ο γενικός γραμματέας και υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας Χρήστος Μυτιληναίος.

«Είναι ωραίο συναίσθημα να φτάνεις στον τελικό. Ένας ωραίος θεσμός. Κάτι διαφορετικό που περιμένουμε με αγωνία», τόνισε ο κ. Μυτιληναίος και πρόσθεσε: «Έχουν φτάσει οι δύο από τις καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ στον τελικό. Το θέλουμε πολύ το τρόπαιο και θεωρούμε ότι για εμάς είναι ένας ξεχωριστός στόχος, αφού πάμε για πρώτη φορά στον τελικό. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα ως η ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο, όμως θεωρώ ότι δεν υπάρχει φαβορί. Για εμάς είναι μεγάλη η απώλεια του Αλέξανδρου Χαρακτίδη, αλλά πιστεύω ότι θα την καλύψουν οι συμπαίκτες του και στον τελικό. Πιστεύω ότι θα έρθει αρκετός κόσμος μας στο γήπεδο, αλλά και ουδέτεροι, αφού μιλάμε για σπουδαίο παιχνίδι».

ch mitilinaios7

Σπ. Λουκάτος: Θέλουμε να φέρουμε την κούπα στην Ραφήνα

Το τρόπαιο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ στη Ραφήνα, για πρώτη φορά, θέλει να φέρει η Θύελλα. Αυτό τόνισε ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας Σπύρος Λουκάτος και ευχήθηκε να απολαύσουν όλοι ένα καλό ματς.

«Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και θέλουμε να φέρουμε για πρώτη φορά το Κύπελλο στη Ραφήνα, καθώς στο παρελθόν η Τριγλία έφτασε τέσσερις φορές στον τελικό αλλά δεν τα κατάφερε», ανέφερε ο κ. Λουκάτος και συνέχισε: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το τρόπαιο. Το κλίμα είναι άριστο μεταξύ όλων στην ομάδα. Είναι σίγουρα μεγάλη η απώλεια του Χαρακτίδη, αλλά θεωρώ ότι οι υπόλοιποι θα τον καλύψουν όπως κάνουν επιτυχώς και στο πρωτάθλημα. Θα έχουμε και τη στήριξη του κόσμου μας. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι και να το απολαύσουν όλοι».

sp loukatos2

Γ. Τσέλιος: Υπάρχει πίεση αλλά θα τα καταφέρουμε

Αισιόδοξος ότι η Θύελλα Ραφήνας έχει τους παίκτες για να αντεπεξέλθει στην πίεση ενός τέτοιου αγώνα και να κατακτήσει το τρόπαιο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Τσέλιος.

«Είναι ένας στόχος που τον έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο», τόνισε ο Γιάννης Τσέλιος και συνέχισε: «Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα πηγαίνει στον τελικό και η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Αυτό μας δίνει μια επιπλέον πίεση, αλλά μπορούμε να τη διαχειριστούμε και να τα καταφέρουμε. Έχουμε έμπειρους παίκτες στην ομάδα που μπορούν να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια όπως οι Καζαντζής, Κατσιούλης και Ντούνης, αλλά σίγουρα μας λείπει ο Χαρακτίδης που είναι βαρόμετρο της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να πετύχουμε τον στόχο μας».

tselios

Μπάμπης Πουλούτσης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.