Θύελλα Ραφήνας: Ήττα 0-1 από τη Νέα Ιωνία σε φιλικό αγώνα (φωτό)

Ένα ακόμα δυνατό φιλικό αγώνα έδωσε η Θύελλα Ραφήνας με αντίπαλό την ομάδα της Νέας Ιωνίας η οποία επικράτησε με σκορ 0-1 έναντι των γηπεδούχων.

Η Θύελλα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε την εστία της Νέας Ιωνίας με τον Ράσα στο 2’ και στο 7’.

DSC 5092

Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Νέα Ιωνία έγινε στο 10’ όταν από λάθος του Πάντου η μπάλα στήθηκε στον Σικόλα ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

DSC 5102

Η καλύτερη στιγμή για την Θύελλα έγινε στο 12’ όταν σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Χαρακτίδης ο Ξύδης με κεφαλιά ψαράκι έστειλε στην μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Τασσόπουλος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα του Παναγιωτόπουλου.

DSC 5110

DSC 5113

Στο 15’ λεπτό ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ράσα ο Μανουσάκης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα όμως το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από την έγκαιρη υπόδειξη του διαιτητή Κορδολαίμη για επιθετικό φάουλ του παίκτη της Θύελλας.

DSC 5121

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας είχε την καλύτερη στιγμή της στο πρώτο ημίχρονο στο 32΄ με σουτ του Βογατσά έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Πάντο να αποκρούει με υπερένταση.

DSC 5132

Το γκολ για την Νέα Ιωνία πέτυχε ο Νησαριώτης στο 44’ λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντόσκα.

DSC 5214

DSC 5220

Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 50’ όταν σε σέντρα του Γεωργόπουλου ο Νησαριώτης έπιασε την κεφαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κύρκου.

DSC 5243

Η Θύελλα ανέβασε την απόδοση της δημιουργώντας φάσης μπροστά από τα καρέ της Νέας Ιωνίας με σουτ του Ράσα στο 55’ και διπλή ευκαιρία με τους Παπαδόπουλο και Ξύδη στο 57’.

DSC 5274

Λίγο πριν την λήξη ο Χαρακτίδης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή που πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης) : Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλλης, Ξύδης, Ανδρεαδάκης, Ράσα
Ενώ αγωνίστηκαν σαν αλλαγές οι : Κύρκος, Οικονόμου, Γεωργιάδης, Μπαϊρακτάρης, Μπουντάκης, Αλέφαντος

Νέα Ιωνία (Γιώργος Καρατζάς) : Παναγιωτόπουλος, Τσικρικάς, Καψιώχας, Πρισιμιτζής, Ταράτσας, Βογατσάς Κ., Σικόλας, Βογατσάς Β., Νησαριώτης, Ζηγούρης, Γεωργόπουλος
Αναπληρωματικοί: Έλβις, Βιδίστα , Χρούσι, Μιλόβας, Κουτσιούπας, Παπακουνάδης, Κόκκινος.Τριάντης Βεζύρης, Χούλης, Χαλκιαδάκης, Μουράτης, Βαρώνος, Ξενάκης , Κώνστας, Βούτσινος

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.