Θύελλα Ραφήνας: Η σύνθεση της διοίκησης, ο Τσιγκούλης και το μπάτζετ

Μέχρι να εκδοθεί το επίσημο δελτίο τύπου από η Θύελλα Ραφήνας για τη συνεδρίαση της Δευτέρας όπου το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, μάθαμε κάποια πράγματα και σας τα μεταφέρουμε.

Πρόεδρος της ομάδας συνεχίζει να είναι ο Μπάμπης Μπήλιος, με τρεις Αντιπροέδρους, τους Κ. Μυτιληναίο, Κ. Μήτση και Α. Παπακωνσταντίνου, Γραμματέα τον Α. Αβραμίδη και στη θέση του Ταμία τον Σ. Μάτζαρη.

Δημιουργήθηκε μία επιτροπή για το Ποδοσφαιρικό τμήμα της ανδρικής ομάδας, μία επιτροπή για τα οικονομικά και τις χορηγίες, μία για το Γραφείο Τύπου και τις Δημόσιες Σχέσεις, για τα τμήματα υποδομής και μία επιτροπή που θα διαχειρίζεται το υλικό και το θέμα των γηπέδων.

Ωστόσο υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και «τρύπες» που πρέπει να κλείσουν. Είναι σίγουρο ότι ήδη οι διοικούντες, οι επιτροπές και τα μέλη της ομάδας να ξεκινήσουν άμεσα δουλειά.

Πρώτα πρέπει να παρθεί μια απόφαση για τον προπονητή. Οφείλουν μιαν απάντηση στον Πέτρο Τσιγκούλη, ο οποίος είναι στο περίμενε όλο αυτό το διάστημα, μια και έπρεπε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τα διοικητικά. Μια κουβέντα έχει γίνει απ ότι γνωρίζουμε και αυτό που απομένει είναι η τελική απόφαση για να ξεκινήσει ο κόουτς να φτιάχνει τα πλάνα του.

Μετά σίγουρα θα πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο δυναμικό της ομάδος, σε συνάρτηση φυσικά με το μπάτζετ, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει ακόμη σε τι επίπεδα θα κινηθεί. Κι εννοούμε βέβαια αν θα φθάσει την φετινή ή την περσινή χρονιά.

Περιμένουμε λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση αλλά και τα νεότερα με προπονητή και παίκτες…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.