Θύελλα Ραφήνας: Θετικό το κλίμα στο δσ (οι πρώτες ειδήσεις)

Το συμβούλιο συνεχίζεται αλλά προς το παρόν το κλίμα μεταξύ των διοικούντων είναι θετικό, δεν πρόκειται όμως να παρθεί κάποια απόφαση. Η σεζόν που τελείωσε την Κυριακή κρίθηκε επιτυχημένη και η συνεργασία ανάμεσα σε διοίκηση τεχνικό επιτελείο άφησε ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, ειπώθηκε χαρακτηριστικά ότι αν ερχόταν και η άνοδος η σεζόν θα ήταν ονειρική, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρξε αποτυχία. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (θα αποτελείται από τα ίδια άτομα εκτός πιθανού απροόπτου) στη Θύελλα, πρόθεση είναι να γίνουν το συντομότερο δυνατό και να ξεκαθαριστούν τα πάντα, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα του προπονητή, κάτι που επίσης θα ξεκαθαριστεί όταν θα αναλάβει και τυπικά το νέο ΔΣ.

Η σεζόν δεν τελειώνει εδώ, καθώς θα γίνει την άλλη Παρασκευή φιλικό με το Αιγάλεω και στη συνέχεια αποχαιρετιστήριο γεύμα στους ποδοσφαιριστές. Την Τρίτη οι νεαρότεροι της ανδρικής ομάδας και αρκετοί της ομάδας νέων θα δώσουν φιλικό (πιθανός αντίπαλος οι Νικητές Ανθούσας) προκειμένου να αξιολογηθούν κάποιοι παίκτες από το εφηβικό τμήμα.

ΜΠ.Π.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.