Θύελλα Ραφήνας – Λαυρεωτική: Έχασε στα… σημεία 0-2! (φωτό)

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι που περισσότερο θύμιζε επίσημο, λόγω της έντασης από την πλευρά της Λαυρεωτικής που φανερώνουν και οι τρεις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν, η Θύελλα Ραφήνας ηττήθηκε με σκορ 0-2.

Η Λαυρεωτική μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 15’ με πλασέ του Βαλεντίνου Γιαχάεβ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κάνοντας το 0-1.

DSC 4631

Η Θύελλα είχε την πρώτη καλή στιγμή της στο 27’ λεπτό όταν σε κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

DSC 4666

Η Θύελλα δημιουργούσε φάσεις κυρίως από στημένα με κυριότερη αυτή στο 39’ λεπτό ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χαρακτίδης και τον Μανουσάκη να μην καταφέρνει να πιάσει την κεφαλιά όπως θα ήθελε.

DSC 4691

Στο 42’ λεπτό, ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα του Τζώρα πάνω στον Ξύδη, ο παίκτης της Θύελλας αποχώρησε υποβασταζόμενος χωρίς ευτυχώς να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

DSC 4706

DSC 4709

DSC 4713

DSC 4715

Ο Τζώρας για το μαρκάρισμα αυτό αντίκρισε την πρώτη κίτρινη κάρτα του παιχνιδιού και ανάγκασε τον προπονητή του κ. Δεληγιάννη να τον κάνει αλλαγή μιας και μέχρι εκείνη την στιγμή είχε ήδη δεχθεί παρατηρήσεις και από τον διαιτητή του αγώνα αλλά και από τον προπονητή του.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με ευκαιρία για την ομάδα της Λαυρεωτικής όταν κοντινό πλασέ του Κοντογιάννη σταμάτησε πάνω στον Μανουσάκη.

DSC 4722

Το πρώτο 15’ λέπτο του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στην ομάδα της Λαυρεωτικής που κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή στο 60’ λεπτό.

DSC 4778

DSC 4781

Η Θύελλα ανέβασε ρυθμούς και απείλησε κυρίως με τον Χαρακτίδη και τον Ράσα την εστία της Λαυρεωτικής.

DSC 4796

Η Λαυρεωτική δημιουργούσε ευκαιρίες κυρίως με αντεπιθέσεις με τους Κοντογιάννη, Γιαχάεβ και Τσιριγώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δεύτερο ημίχρονο άλλοι δύο παίκτες της Λαυρεωτικής δέχθηκαν κίτρινη κάρτα. Ο Γιαχάεβ για διαμαρτυρία και ο Παντελιάς για σκληρό μαρκάρισμα ενώ κίτρινη κάρτα δέχθηκε και ο Αράπης από πλευράς Θύελλας.

DSC 4804

Θύελλα Ραφήνας : Κύρκος, Αράπης, Ξύδης, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης, Μουτζακάς
Ενώ αγωνίστηκαν σαν αλλαγές οι Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Στάφα, Κατσικάτσος, Μπουντάκης

Λαυρεωτική : Παρλακίδης, Τζάνης, Τζώρας, Μποχός, Παντελιάς, Χάλαρης, Τσιριγώτης, Παπακωνσταντίνου, Κοντογιάννης, Γιαχάεβ Β., Σαλίβερος
Ενώ αγωνίστηκαν σαν αλλαγές οι Α. Γιαχάεβ, Βουκελάτος, Σελιμάς, Λάπας, Ράμσεϊ, Παπαδόπουλος

DSC 4744

DSC 4751

DSC 4765

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.