Θύελλα Ραφήνας – Ολυμπιακός Λαυρίου (τελικό 1-1) – Στον τελικό οι Λιγνιτωρύχοι!

Τεράστια επιτυχία για την Θύελλα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της θα είναι παρούσα σε έναν τελικό. Μετά από ένα δυνατό ματς, όπου κυριάρχησε το άγχος για τους φιλοξενούμενους, η “πράσινη” θύελλα του Πέτρου Τσιγκούλη πήρε την χρυσή πρόκριση. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο, παρά την πίεση που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι από τον πολύ καλό Ολυμπιακό Λαυρίου.

thiella omada

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό είχαν μια καλή ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν σε κεφαλιά του Αθανασόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Από κει και πέρα η Θύελλα έχει μια ελαφρά πρωτοβουλία αλλά δεν έχει απειλήσει την εστία των φιλοξενουμένων.

Στο 23΄απείλησαν οι γηπεδούχοι με σουτ του Τσέλιου αλλά απέκρουσε ο γκολκήπερ Καραμολέγκος, στο 29΄ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Δημεσπύρα.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Λ. σημειώθηκε στο 30΄με σουτ του Έλενα αλλά ο Κατσιούλης έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 43΄όταν σε δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση του Βίλα, ο τερματοφύλακας της Θύελλας απέκρουσε εκπληκτικά ο Κατσιούλης.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά στο ματς, έχοντας “σύμμαχο” τον αέρα. Δεν έκαναν φάσεις όμως, αντίθετα η Θύελλα ισορρόπησε το παιχνίδι και με την είσοδο του Κατσούγκρη (στη θέση του Παπαδόπουλου) βγήκαν με αξιώσεις μπροστά. Μια κεφαλιά του Καζαντζή έφυγε άουτ στο 68, όπως πάνω από τα δοκάρια έφυγε το σουτ του ίδιου παίκτη στο 75΄.

Η Θύελλα σκόραρε στο 89΄με (ποιόν άλλον) τον Καζαντζή και εκεί τελείωσε η υπόθεση πρόκριση. Οι παίκτες του Λαυρίου πίεσαν στις καθυστερήσεις πέτυχαν την ισοφάριση στο 93΄με ένα φοβερό γκολ του Τσίκλου, αλλά δεν κατάφεραν στα ελάχιστα λεπτά που απέμεναν να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

Κίτρινες κάρτες: Ντόσκας 50΄Ντόσκας, 62΄Τσέλιος – Χίκα 61΄, Παπαγεωργίου 78΄.

Η σύνθεση της Θύελλας:

Κατσιούλης, Αράπης, Τσέλιος, Σερέτης, Τασσόπουλος, Ντούνης, Δημεσπύρα, Ντόσκας (80΄Γεραγωτέλης), Καζαντζής, Αθανασόπουλος (69΄Μαργέτης), Παπαδόπουλος (54΄Κατσούγκρης).

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κορδολαίμης με βοηθούς τους Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης.

Με Ολυμπιακό ΑΓ. Στεφάνου στον τελικό

Με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου θα αγωνιστεί η Θύελλα στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν και στην έδρα τους του Κορωπίου με 3-2. Στον πρώτο αγώνα είχαν κερδίσει 2-0.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.