Θύελλα Ραφήνας: Πέρασε στον τελικό και γράφει ιστορία!

Ακόμα ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας. Η νταμπλούχος Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α κερδίζοντας τον Τσικλητήρα Πύλου 1-2 με γκολ του Μανουσάκη στο τελευταίο λεπτό της παράτασης όντας με παίκτη λιγότερο από το 94′ αφού αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Φάνης Κατσιούλης και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της επόμενη Τετάρτη όπου θα βρει μπροστά της τον Νέστο Χρυσούπολης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πιο δυνατά για την Θύελλα που στο 11ο λεπτό έχασε μεγάλη φάση όταν από κόρνερ του Κατσούγκρη ο Τασσόπουλος έπιασε την κεφαλιά όμως οι παίκτες του Τσικλητήρα έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή. Η ομάδα της Πύλου είχε και αυτή την ευκαιρία της με τον Σεραφάσι όμως ο Ντούνης απομάκρυνε την μπάλα στο σουτ που επιχειρήθηκε .

Στο 23´ όμως ο Μανουσάκης έκανε λάθος και ο Μαραβέλας έστρωσε στον Σεραφάσι ο οποίος σε άδεια εστία έκανε το 1-0. Η ομάδα της Ραφήνας πάλευε να αντιδράσει αλλά ο Δημοσπύρος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 43´ να ισοφαρίσει όταν δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη έδειξε πόσο πολύ το ήθελε και στο 52′ ευτύχησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Κατσούγκρης γύρισε την μπάλα στον Δημοσπύρο , εκείνος άλλαξε την μπάλα με τον Καζαντζή και εκείνος την έστειλε στο τέρμα του Μίτζηρα . Το υπόλοιπο δεύτερο ημίχρονο ήταν άτονο και χωρίς πολλές φάσεις, προς το τέλος του παιχνιδιού όμως οι ομάδες έκαναν από μία μεγάλη φάση, η Θύελλα στο 87´ μετά από φάουλ του Χαρακτίδη και προβολή του Ντούνη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι ενώ στο 93´ ο Δούνιας πλάσαρε με τον Κατσιούλη να απομακρύνει με υπερένταση.

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα της Θύελλας στο Κύπελλο το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, η οποία δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού στο 94´ ο Κατσιούλης αποβλήθηκε για φάουλ στον Σεραφάσι .

Ο Τσικλητήρας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα όμως η Θύελλα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 118´ ο Ντούνης έκανε την σέντρα και ο Μανουσάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στον τελικό και διόρθωσε το λάθος που έκανε στο γκολ του Τσικλητήρα.

tsiklitiras thiella

Θύελλα Ραφήνας: Κατσιούλης, Τασσόπουλος, Τσέλιος, Μανουσάκης, Ντούνης, Ντόσκας, Δημοσπύρος (75′ Αράπης), Γεραγωτέλλης (64´ Χαρακτίδης), Καζαντζής, Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος (96΄ Πάντος).

Τσικλητήρας Πύλου: Μίτζηρας, Εμμανουήλ Ο., Εμμανουήλ Ν., Παπαγεωργίου Γρ., Κουτίβας, Παπαγεωργίου Ν., Δούνιας, Μουράτης, Μαραβέλας(72’Χύσα), Σεφεράσι, Διακούμης

Στέλιος Ανδρικάκης

ΘΥΕΛΛΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ…

Σε αυτή την περιπέτεια μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, κάναμε ταξίδια και συναντήσαμε ανθρώπους που μας φιλοξένησαν και μας φέρθηκαν άψογα. Και σήμερα λοιπόν θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Τσικλιτήρα Πύλου για όλα αυτά που έκαναν και όσα μας προσέφεραν. Ακόμα θα θέλαμε να ανταποδώσουμε το “ζεστό” χειροκρότημα του κόσμου και να πούμε πως πραγματικά αυτό είναι το κλίμα που θα θέλαμε να συναντούμε σε κάθε γήπεδο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.