Θύελλα Ραφήνας: Το αντίο του αρχηγού (δια χειρός Γιάννη Τσέλιου)

Δύσκολη μέρα η σημερινή μετά από εφτά χρόνια παρουσίας μου στους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα και το περιβραχιόνιο της Θύελλας ήρθε η ώρα να κλείσει αυτό το κεφάλαιο ως ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας στο ποδοσφαιρικό μου βιβλίο.

Αυτό το κεφάλαιο είναι το καλύτερο ως τώρα σε αυτό το βιβλίο, με χρυσές σελίδες όπως: 2 πρωταθλήματα ΕΠΣΑΝΑ, 1 κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ ,άνοδος στη Γ ΕθΝΙΚΗ και Φιναλίστ κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Σημαντικότερες στιγμές των σελίδων το κλάμα με λυγμούς μετά τη κατάκτηση του 1ου πρωταθλήματος, η είσοδος στο ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ μπροστά σε 20000 κόσμο, ο πανηγυρισμός στο νικητήριο γκολ του Μητρόπουλου εναντίον της ΑΕΚ στο Μενίδι, όταν σηκώσαμε τη κούπα του κυπέλλου και οι 3 αρχηγοί μαζί στο Κορωπί.

tselios oaka aek

thiella kypello tselios

thiella protathlima tselios

Στιγμές απίστευτες που κάνεις δεν είχε στο μυαλό του το 2008 που ήρθα στην ομάδα !

Θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους τους προπονητές, ποδοσφαιριστές και διοικούντες που συνεργάστηκα και να προτείνω ανεπιφύλακτα στους γονείς που θέλουν να παίξουν τα παιδιά τους ποδόσφαιρο να τα στείλουν σε αυτή την ομάδα γιατί εκτός από ποδόσφαιρο θα διδαχτούν ήθος και αξιοπρέπεια.

Για όλα τα παραπάνω ήταν όντως δύσκολο να παραδίδεις τα ρούχα και το κλειδί από το ντουλαπάκι στα αποδυτήρια παίρνοντας την ελευθέρας\δελτίο. Το επόμενο κεφάλαιο είναι πολύ ενδιαφέρον ελπίζω και αυτό να είναι συναρπαστικό!

tselios tsanta

Κλείνω με το σλόγκαν που είχαμε βγάλει στη σελίδα της θύελλας στο fc την όποια εγώ ο Προδρόμου και ο Νικολέας είχαμε φτιάξει :ΠΑΜΕ ΘΥΕΛΛΑΡΑ!

thiella kypello tselios2

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.