Θύελλα Ραφήνας: Όλα επί τάπητος στο σημερινό συμβούλιο (21.00)

Η νύχτα προβλέπεται να είναι μακρά σήμερα για τους διοικούντες τη Θύελλα Ραφήνας. Τα θέματα που έχουν να συζητήσουν στο σημερινό συμβούλιο (21.00) είναι πολλά, παρουσία και του κόουτς Πέτρου Τσιγκούλη. Η ώρα του διοικητικού αλλά και του αγωνιστικού απολογισμού της φετινής χρονιάς έφθασε… και θεωρείται λογικό πως θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδος.

Διοικητικά κατ αρχάς τα μέλη του δσ θα κάνουν τον δικό τους απολογισμό, θα ορίσουν την ημερομηνία αρχαιρεσιών για τη νέα διοίκηση, μια και η θητεία της τωρινής λήγει στις 30 Ιουνίου.

Η συζήτηση θα γίνει επί παντός επιστητού, θα ακουστούν όλες οι απόψεις και θα παρθούν κάποιες αποφάσεις.

Για την ώρα κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη μέρα.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι η ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι μετά από μια επιτυχημένη χρονιά αλλά και από την απογοήτευση των όσων συνέβησαν με τον Παπαπέτρου και τους υπόλοιπους, στον αγώνα της Ρόδου με τον Ιάλυσο.

Από την μεριά του ο Πέτρος Τσιγκούλης έχει στα χέρια του την έκθεση που θα παραδώσει στην διοίκηση με τα… πεπραγμένα της χρονιάς.

Έχει κάνει την δική του αποτίμηση, όσον αφορά την φετινή αγωνιστική χρονιά, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών και θα εκφέρει την δική του άποψη για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συνεπώς η νύχτα είναι μακριά, όπως προείπαμε και αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.