Ιωάννα Πηλιχού: Προσωπική επίθεση και ανακριβές το άρθρο για την προσωπική μου ζωή

pilixou2

Θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε πρόσφατες δηλώσεις της η Ιωάννα Πηλιχού σχετικά με το θέμα που είδες χθες το φως της δημοσιότητας όταν η ηθοποιός άλλαξε την οικογενειακή της κατάσταση στο Facebook δηλώνοντας ότι αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Μάκη Τσούφη.

Ωστόσο δεν αποκάλυψε τις ακριβώς συμβαίνει!

Από το μεσημέρι της Τετάρτης τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει σχετικά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως ο «αρραβωνιαστικός» της ηθοποιού είναι παντρεμένος και μάλιστα απέκτησε το πρώτο χθες, την ημέρα δηλαδή που Ιωάννα Πηλιχού δήλωνε στα social media πως η σχέση τους προχωράει με άλλες βάσεις πια.

«Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Έχει απαντήσει ο σύντροφός μου γιατί είναι δικό του θέμα, προσωπικό. Οπότε δεν έχω να πω κάτι παραπάνω. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι ανακριβές και έχει πικρόχολα σχόλια κατά του προσώπου του. Είναι μια προσωπική επίθεση δηλαδή. Οπότε φαντάζομαι ότι θα κινηθεί αντίστοιχα εκείνος. Το γεγονός ότι κάνω αυτή τη δουλειά δίνει στη συγκεκριμένη δημοσιογράφο τη δυνατότητα να αποκτήσει δημοσιότητα το δικό της όνομα. Χρησιμοποιεί το δικό μου όνομα για να κάνει πιο γνωστό το δικό της. Τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, υπάρχουν στη ζωή μας», δήλωσε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.