Καραμανλής συμβουλεύει… Καραμανλή

Σε απόλυτη συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα, είναι οι δύο… καραμανλήδες.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», ο βουλευτής Σερρών όχι μόνο επισκέπτεται πολύ συχνά την Παναγή Κυριακού και βλέπει για αρκετή ώρα τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά μιλάνε πολύ συχνά και στο τηλέφωνο.

Οι επαφές που κάνουν και τα όσα συζητάνε, δεν είναι μόνο λόγω της εμπειρίας του επί 12 χρόνια προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και λόγω…ονόματος. Ο Κώστας Καραμανλής ο μεγάλος, θεωρεί πως ό,τι λέει και ο, τι κάνει ο Κώστας Καραμανλής junior έχει την σημειολογία του, καθώς λόγω του ονόματος και της συγγένειας και να μην είναι σε συνεννόηση οι δυο τους, όλοι θα θεωρήσουν πως… είναι. Οπότε για παν ενδεχόμενο συζητάνε τα πάντα και είναι σε ανοιχτή γραμμή.

karamanlides

«Αξίζει»: Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», μία από τις προτροπές που κάνει συνέχεια ο Καραμανλής, όχι μόνο στον ξάδερφο του, αλλά σε όλους όσοι τον επισκέπτονται στο γραφείο του, είναι πως η παράταξη δεν πρέπει να διαχωρίζεται σε όσους είναι σήμερα στη ΝΔ και εκτός ΝΔ, αφού η κεντροδεξιά είναι μία και αδιαίρετη και απλά σήμερα λόγω συνθηκών, βρέθηκε κατακερματισμένη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.