Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ η Θύελλα! Νίκησε στον τελικό τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου 1-0

thiella kypello

Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ 2015 η Θύελλα Ραφήνας με χρυσό σκόρερ τον Αράπη στο τρίτο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Σε ένα παιχνίδι με διαφορετικές εικόνες στα δύο ημίχρονα, η Θύελλα επικράτησε και κατέκτησε το κύπελλο στην πρώτη συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Το καλύτερο δώρο έκαναν οι παίκτες στον προπονητή Πέτρο Τσιγκούλη για τα γενέθλια του.

thiella omada enarxi

thiella filathloi enarxi

Η Θύελλα προηγήθηκε στο α’ ημίχρονο του τελικού με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου με γκολ του Αράπη στο τρίτο λεπτό. Η ομάδα της Ραφήνας αιφνιδίασε την άμυνα της αντίπαλης ομάδας στην αντεπίθεση από αριστερά, ύστερα από πάσα του Καζαντζή στον Αθανασόπουλο που με την σειρά του τροφοδότησε τον Αράπη ο οποίος σε ρόλο δεξιού χαφ σούταρε και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Η Θύελλα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά το γκολ και θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 18′ με τον Δημεσπύρα το σουτ του οποίου πέρασε άουτ.

goal1

goal2

goal3

goal4

goal5

goal6

goal panigirismoi

Το γκολ της Θύελλας με σκόρερ τον Αράπη

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά μετά την πεντάλεπτη διακοπή λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα Κατσιούλη. Ακολούθησε εξάλεπτη πολιορκία της Θύελλας από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου με διαδοχικές ευκαιρίες. Πρώτα με την λόμπα από τον Χρ. Τσεβά ύστερα από λάθος του Κατσιούλη, στην συνέχεια με σουτ του ίδιου μέσα από την μεγάλη περιοχή, ακολούθως κεφαλιά από τον Βιδάλη έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσιούλης και τέλος με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 39′ από κεφαλιά του Χρ. Τσεβά.

Μετά την κυριαρχία στα τελευταία λεπτά του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, η Θύελλα προσπάθησε να απειλήσει πάλι με αντεπίθεση με τον Αράπη να επιλέγει το σουτ αντί της πάσας στους δυο ελεύθερους συμπαίχτες του στην περιοχή. Ο διαιτητής έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδητήρια μετά από τρία λεπτά καθυστερήσεων.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε ανούσια, σε αντίθεση με την εικόνα του ματς πριν την λήξη του ημιχρόνου, χωρίς μεγάλες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο 53′ φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε καθώς το σουτ του Τσεεβά βρήκε πάνω στο τείχος. Η Θύελλα ισορρόπησε το παιχνίδι μετά την πολιορκία του α’ ημιχρόνου και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 64′ με σουτ του Κατσούγκρη που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε πάλι με νέα διακοπή λόγω τραυματισμού. Η ροή του παιχνιδιού άλλαξε όταν αρχικά δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τασόπουλος για φάουλ πάνω σε παίκτη του Ολυμπιακού και στην αμέσως επόμενη φάση ο Αρκουμάνης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον γκολκίπερ Κατσιούλη ενώ υπήρξε απειλή επεισοδίων μεταξύ του παίκτη και των ανθρώπων της Θύελλας.

Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου διαμαρτυρήθηκε για το ακυρωθέν γκολ ως οφσάϊντ στο 88′ ύστερα από κοντινή προβολή στην μικρή περιοχή του Τσεβά. Ακολούθησαν σκληρές μονομαχίες μεταξύ των παικτών στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου να προσπαθεί να απειλήσει με σημαντικότερη την μεγάλη ευκαιρία του Τσέλα με κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή όντας αμαρκάριστος.

Η λήξη του αγώνα έδωσε τον έναυσμα για τους πανηγυρισμούς της ομάδας και του κόσμου της Θύελλας.

thiella kypello

loukatos kypello

sp loukatos kypello

ch mitilinaios kypello

tsigkoulis kypello

Θύελλα Ραφήνας: Κατσιούλης, Οικονόμου (Αθανασόπουλος 46′), Τσέλιος (c), Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Αράπης, Ντόσκας (Γεραγωτέλλης 75′), Καζάντζης (Μαργέτης 91′), Κατσούγκρης, Δημεσπύρα

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου: Χανδρινός,Μπαλομένος, Αρβανιτάκης(Μουρούτης 46′), Σκόρδας, Βιδάλης, Αρκουμάνης (c), Μπερμπάντης (Ζιγούρης 53′) , Ανδρεαδάκης, Τσέλα, Τσεβάς Χρ., Τσεβάς Κ.

Διαιτητές: Μάλαμας, Λάμπρου, Τζαχόλιας – Παπάζογλου

Κάρτες: Τασόπουλος (32′, 78′ κόκκινη), Αθανασόπουλος (50′) – Σκόρδας (19′), Τσεβάς (36′), Αρκουμάνης (66′, 79′ κόκκινη), Ζιγούρης (85′), Ανδρεαδάκης (88′), Βιδάλης (90′)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.