Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Η πορεία προς τον τελικό

Πως έφτασαν οι δύο ομάδες, η Θύελλα Ραφήνα και ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου να διεκδικούν το Κύπελλο την Τετάρτη (18/3), στο Κορωπί (στις 18.00),

1η ΦΑΣΗ

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-2
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, λοιπόν, και έτσι ήταν με την ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη να επικρατεί 0-2 του ΑΠΟ Κρυονερίου με ένα γκολ του Δημεσπύρα και ένα του Κατσιούλη και να παίρνει εισιτήριο πρόκρισης.

ΑΝΟΙΞΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-2
Πρώτο ”εμπόδιο” για τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου ήταν ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης. Οι ”ερυθρόλευκοι” του Αντώνη Καρπούζα έδειξαν με το… καλημέρα τις άγριες προθέσεις τους, νίκησαν με 0-2 και πέρασαν στην 2η φάση του Κυπέλλου.

2η ΦΑΣΗ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-3 παράταση
Η Θύελλα τα βρήκε ακόμα πιο… μπαστούνια καθώς σε ένα δραματικό παιχνίδι στον Διόνυσο χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της τοπικής ομάδας με 1-3 και να περάσει στον επόμενο γύρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ 3-0
Ο Ολυμπιακός με μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει των Γλυκών Νερών με σκορ 3-0 και να κλείσει, άνετα, θέση για τον επόμενο γύρο.

3η ΦΑΣΗ

ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΠΑΟ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-2
Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη νίκησε και τον ΑΠΟ Καλυβίων με σκορ 1-2 και με τρίτο σερί διπλό συνέχισε την ασταμάτητη πορεία της στον θεσμό του Κυπέλλου.

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-3
Ούτε στην έδρα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών δεν έκανε… στάσηη ομάδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου. Η ομάδα του Αντώνη Καρπούζα με ακόμα μια ”τριάρα” περνούσε στην 4η φάση.

4η ΦΑΣΗ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-7
Στην 4η φάση η Θύελλα ξέσπασε! Συγκεκριμένα οι Λιγνιτωρύχοι σκόρπισαν με το εντυπωσιακό 1-7 του Σαρωνικού και έκλεισαν θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου εκεί όπου θα συναντούσαν τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝ 0-1
Ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Παλλήνη παίρνοντας μαζί του και το εισιτήριο πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

5η ΦΑΣΗ (διπλά παιχνίδια)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ 0-1
ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 1-1
‘Υστερα από δύο εντυπωσιακά και πολύ οριακά παιχνίδια η Θύελλα κατάφερε να αποκλείσει τους ”ερυθρόλευκους” και να περάσει στον τελικό όπου… ανταμώνει, βέβαια, με έναν άλλον Ολυμπιακό, αυτόν του Αγίου Στεφάνου. Η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη απέναντι στους Λαυριώτες πήρε τη νίκη (0-1) στο πρώτο ματς, ενώ στη ρεβάνς της Ραφήνας το τελικό 1-1 έστειλε την Θύελλα στον τελικό.

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ 3-2
Στην τετράδα αντίπαλος των ”ερυθρόλευκων” ήταν το ισχυρό Κορωπί. Η ομάδα του Αντώνη Καρπούζα, ωστόσο, απλοποίησε τα πράγματα εξ αρχής, καθώς επικράτησε (στην ουδέτερη έδρα των Γλυκών Νερών) με 0-2 του ΑΟΚ και σαφώς απέκτησε μεγάλο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς. Στον επαναληπτικό του Αγίου Στεφάνου ο Ολυμπιακός πήρε δεύτερη νίκη (με 3-2 αυτή την φορά) και κλείδωσε την πρόκριση του στον τελικό όπου εκεί τον περιμένει η Θύελλα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.