Λιάγκας-Θέμος «σφάζονται» για τον σέξι αγρότη από την Κρήτη!

Στην… ποδιά του σέξι αγρότη από την Κρήτη «σφάζονται» οι παρουσιαστές του ΑΝΤ1.

Όλα ξεκίνησαν όταν την Τρίτη ο Γιώργος Λιάγκας, κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής, χαρακτήρισε τον Στάθη Στιβακτάκη «γραφικό άνθρωπο» και «αμόρφωτο παιδί», που η τηλεόραση τον εξευτελίζει!

Αφορμή για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στάθηκε η εμφάνιση του Στάθη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, το βράδυ της Δευτέρας.

«Είναι η περίπτωση του ανθρώπου που είναι λίγο γραφικός και τον παίρνει η τηλεόραση και τον εξευτελίζει. Αν μια εκπομπή ενδιαφερόταν σοβαρά για τον άνθρωπο, ας τον έπαιρνε μια εκπομπή να τον ρωτήσει για τα δικαιώματα των αγροτών. Και εγώ θα τον καλούσα γιατί θέλω να κάνω νούμερα. Όμως, για τον ίδιο δεν πρέπει να βγαίνει. Δεν του κάνει καλό. Δεν έχει κανένα λόγο, ούτε μόρφωση, για να βγαίνει στην τηλεόραση. Ψωνίζεται! Είναι ένα αμόρφωτο παιδί», είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

Μέσα από το «Όλα», ο Θέμος Αναστασιάδης κάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλια που έκανε για τον Στάθη Στιβακτάκη! Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο νεαρός δέχθηκε ακόμα και… απειλές στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 για να βγει σε συγκεκριμένες εκπομπές…

«Αυτό το παιδί δεν ήρθε στην Αθήνα για να κάνει show, ούτε πασαρέλα, ούτε για να κάνει δηλώσεις. Ήρθε στην Αθήνα για να απεργήσει για τα αιτήματα των αγροκτηνοτρόφων. Ήρθε για να απεργήσει, δεν ήρθε να φωτογραφηθεί. Ήρθε, απείλησε, έκανε αυτά που έκανε, έπεσαν πάνω του τα media επειδή τους έκανε εντύπωση με το παρουσιαστικό του και από εκεί και πέρα άρχισε ένα τεράστιο τσίρκο που τον κυνηγούσαν για να τον βγάλουν σε μία εκπομπή, να του πάρουν δηλώσεις, να του προτείνουν να πάει για μοντέλο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός δεν τα προκάλεσε αυτά τα ζητήματα. Του ήρθαν ουρανοκατέβατα. Εδώ σε μας έρχονται και ζαλιζόμαστε, πόσο μάλλον σε αυτόν τον αγνό άνθρωπο.

Και γι’ αυτό στεναχωρήθηκα δύο φορές που άκουσα τον φίλο μου -και το λέω ειλικρινά- Γιώργο Λιάγκα να λέει ότι είναι ένα αμόρφωτο παιδί το οποίο δεν πρέπει να βγαίνει στην τηλεόραση. Έπρεπε να το δω με τα μάτια μου για να πιστέψω ότι ο Γιώργος που επαναλαμβάνω τον εκτιμώ πάρα πολύ, είναι και αυτός ένα λαϊκό παιδί, μορφωμένο παιδί ο οποίος κατάφερε με τη δουλειά του να φτάσει εκεί που έφτασε, βγήκε να πει για τον Στάθη αυτές τις κουβέντες. Καταρχήν Γιώργο μου, ποιοι είμαστε εμείς να αποφασίζουμε ποιος θα βγει ή δεν θα βγει στο γυαλί; Τι είμαστε, τροχονόμοι; Έχουμε καμία επιτροπή λογοκρισίας; Έχουμε καμία χούντα που δεν την ξέρουμε; Κατά δεύτερον, τι ήταν αυτό το βαρύ το “αμόρφωτος”; Και λοιπόν; Πόσοι μορφωμένοι βγαίνουν στην τηλεόραση; Τι σημαίνει αμόρφωτος; Από αυτά που είπε αυτός ο άνθρωπος, εσύ κατάλαβες ότι ήταν αμόρφωτος; Δεν ξέρω μήπως δεν είδες όλη την εκπομπή. Μπορεί να κοιμήθηκες νωρίς γιατί ξυπνάς πρωί για να κάνεις μια πολύ καλή δουλειά. Αλλά αδίκησες τον εαυτό σου, γιατί αν άκουγες αυτά που είπε, έλα να μου πεις πόσοι μορφωμένοι θα το έλεγαν.

Μακάρι Γιώργο μου να ήταν όλοι αμόρφωτοι και ψωνισμένοι, όπως είπες για τον Στάθη. Αν στο μέλλον αυτό το παιδί ψωνιστεί, ποιος θα φταίει; Μήπως όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν χθες στους διαδρόμους του ΑΝΤ1 που τον παρακαλούσαν, είχαν πέσει στα πόδια του και ο άνθρωπος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ξέρεις ότι κάποιοι από αυτούς τον απειλούσαν και τον εκβίαζαν; Του έλεγαν ότι αν βγεις στην τάδε εκπομπή θα βγούμε εμείς την άλλη μέρα και θα σε θάψουμε; Δεν στα είχαν πει αυτά; Μπορεί να μην τα άκουσες. Όταν κάνουμε ένα λάθος πρέπει να το διορθώνουμε κι εδώ ρε συ Γιώργο ήσουν λάθος»!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.