Μάντζης: Με κολακεύει το ενδιαφέρον του Κισσαμικού

mantzis

Συνέντευξη στο athlitiko παραχώρησε ο Βασίλης Μάντζης που πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έκανε τη διαφορά για την Τριγλία Ραφήνας στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό. Ο 23χρονος επιθετικός τονίζει ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και πως το ενδιαφέρον που φέρεται να επιδεικνύει για το πρόσωπο του η ομάδα του Καστελίου ενόψει της νέας χρονιάς, τον κολακεύει.

«Ο Κισσαμικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και με καλό όνομα στη Γ’ Εθνική και του χρόνου θα είναι στη Β’, οπότε με κολακεύει το ενδιαφέρον του γιατί θα ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και να δοκιμάσω τις ικανότητές μου», είναι το σχόλιο του Μάντζη που με τα δύο γκολ που σημείωσε επί του Κισσαμικού, έφτασε τα 9 φέτος στο πρωτάθλημα.

Βασίλη, συγχαρητήρια για την εμφάνισή σου στο Καστέλι. Ήσουν πάρα πολύ καλός.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Είναι… συνηθισμένες τέτοιες εμφανίσεις σου, ή στο Καστέλι κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ήταν από τις πιο καλές σου;

«Κάθε ποδοσφαιριστής όπως κι εγώ όταν παίζει με τον πρωτοπόρο, είναι σίγουρα πιο συγκεντρωμένος και θέλει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό βέβαια δεν είναι το σωστό, αλλά έτσι είναι. Επίσης, νομίζω ότι με βοήθησε και το στυλ παιχνιδιού, που χτυπάγαμε στην κόντρα και στο ανοιχτό γήπεδο, κάτι φυσικά που βολεύει τόσο εμένα όσο και τον συμπαίκτη μου που έπαιζε από πίσω μου. Σίγουρα, ήταν από τις πιο καλές μου εμφανίσεις, το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν συνδυάστηκε με κάποιο αποτέλεσμα της ομάδας μου και μείναμε στην καλή εμφάνιση».

Είναι πάντως εξαιρετικές οι δύο κινήσεις στα γκολ που σημειώνεις. Τη μία σκοράρεις από την κλειστή γωνία που είναι πολύ δύσκολο και μετά κάνεις άνω κάτω την άμυνα του Κισσαμικού!

«Ναι, ήταν ωραία τα γκολ, τα ευχαριστήθηκα πραγματικά».

Βασίλη, ο τοπικός Τύπος στα Χανιά γράφει σήμερα ότι στον Κισσαμικό προκάλεσες πολύ καλή εντύπωση και πως έχουν σημειώσει το όνομά του για σένα τη νέα περίοδο. Θα ήθελες να πεις κάτι γι’ αυτό;

«Ο Κισσαμικός είναι μια πολύ καλή ομάδα και με καλό όνομα στη Γ’ Εθνική και του χρόνου θα είναι στη Β’, οπότε με κολακεύει το ενδιαφέρον του γιατί θα ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και να δοκιμάσω τις ικανότητές μου. Απλώς, αυτή τη στιγμή πρέπει να κερδίσουμε τον Ηλυσιακό για να “καθαρίσουμε” και το μυαλό μου είναι ακόμα εδώ όπως καταλαβαίνετε».

Είσαστε ευχαριστημένοι με την πορεία που έχει φέτος αλλά και πέρυσι η ομάδα της Τριγλίας;

«Είμαι ευχαριστημένος για πέρυσι γιατί ήταν η πρώτη της χρονιά στην Γ’ Εθνική και πήγε πολύ καλά σ’ έναν όμιλο που απλά θα ανέβαινε η ΑΕΚ».

Φέτος;

«Φέτος που είχαμε σαν στόχο το κάτι καλύτερο από πέρυσι και κρυφοκοιτάζαμε την άνοδο, απλά αδικήσαμε τους εαυτούς μας γιατί είχαμε πολύ καλό υλικό, ίσως και καλύτερο από πέρυσι και θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Παρόλα αυτά κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι για να κλειδώσουμε τη σωτηρία μας. Οπότε, δεν είμαι ευχαριστημένος».

Ένα τελευταίο σχόλιο για το πρωτάθλημα, είναι ανταγωνιστικό; Και ποιος είναι ο προσωπικός σου στόχος;

«Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό γιατί μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις από οποιονδήποτε. Τα αποτελέσματα μάς το δείχνουν ξεκάθαρα αυτό. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή κάθε μέρα. Θέλω να κάνω ένα επαγγελματικό συμβόλαιο και να παίξω ποδόσφαιρο σε όσο το δυνατόν πιο υψηλό επίπεδο. Σκαλί-σκαλί βέβαια».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.