Μία Ελληνίδα στη λίστα Forbes

Παντού υπάρχει ένας Ελληνας, λέγεται συνήθως. Οι λίστες με τους κορυφαίους κάτω των 30 του κόσμου, από το Forbes δεν αποτελούν εξαίρεση. Και εκεί υπάρχει ελληνικό χρώμα.

Ξεχωρίζοντας τους νέους από όλο τον κόσμο που πρέπει κανείς να προσέξει μέσα στο 2015, σε διάφορους τομείς, το περιοδικό έχει συμπεριλάβει την Αλεξάνδρα Καβουλάκου στη λίστα για τα Media.

Η 28χρονη, έχει πατέρα Ελληνα και μητέρα με καταγωγή από το Βέλγιο και την Ουγγαρία. Γεννήθηκε στην Ουάσιγκτον και μεγάλωσε ανάμεσα σε αυτή την πόλη, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, όπου έζησε από τα δέκα της χρόνια και μετά. Μάλιστα, κάποια στιγμή εργάστηκε και στην πρεσβεία των ΗΠΑ εκεί.

kavoulakou2

Ο λόγος που συμπεριλήφθηκε στη λίστα όμως είναι το Muse, το οποίο δημιούργησε το 2011 με την Κάθριν Μίνσιου και την Μελίσα ΜακΚρίρι, το οποίο ουσιαστικά βοηθά χιλιάδες να χτίσουν την καριέρα τους και να βρουν την κατάλληλη δουλειά.

kavoulakou3

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Καβουλάκου, η οποία σπούδασε στο Yale, κερδίζει την προσοχή. Το Business Insider την είχε συμπεριλάβει στις 30 πιο σημαντικές γυναίκες της τεχνολογίας κάτω των 30 πέρυσι ενώ το TIME την είχε χαρακτηρίσει ως «πρωταθλήτρια» σε αυτό τον τομέα, σημειώνοντας ότι στο Muse μπορεί να μάθει κανείς όλα τα μυστικά για την ανεύρεση εργασίας και όχι μόνο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.