Μαρία Δεδούση: Να πάρουν σειρά οι Έλληνες Μέρντοχ

Μάλιστα… Κι όταν με το καλό τελειώσουμε με το ΤΑΥΠΕΔ, βάλουμε τα του χρέους σε μια σειρά, δούμε και τα των ασφαλιστικών ταμείων, κ.λπ., παρακαλώ τους διάφορους εν Ελλάδι Μέρντοχ να παίρνουν από τώρα νούμερο. Πιθανολογώ ότι το θέμα των τηλεοπτικών αδειών δεν λέει πολλά στους περισσότερους από σας που δεν είστε του συναφιού και γιατί να σας λέει άλλωστε;

Μπας κι ακούστηκε καμιά φωνή -ας ήταν και ψίθυρος ρε παιδί μου- τόσα χρόνια απ’ όσους μανιωδώς ζητούν μεταρρυθμίσεις και εκσυγχρονισμό που να ψελίζει ότι πρέπει να γίνει κάτι με τις ρημάδες τις άδειες;

Σε περίπτωση, δε, που αγνοείτε το θέμα, να σας ενημερώσω ότι ΟΛΟΙ οι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας λειτουργούν εδώ και 22 χρόνια με προσωρινές άδειες, τις οποίες πήραν μόνο και μόνο επειδή κάποτε ξεκίνησαν να εκπέμπουν σήμα.

Έκτοτε, του κουτρούλη ο γάμος, και βέβαια όσο γιγαντωνόταν σε ισχύ το κάθε κανάλι, άντε να το πειράξεις…

Ακόμα κι αν ήθελες να το πειράξεις, δλδ, που δεν ήθελες, αφού “καλά” τα ‘λεγε, δηλαδή όπως σε βόλευε. “Τσίμπα εσύ καναλάρχη μου ένα δημόσιο έργο να τσιμπήσω εγώ η κυβέρνηση ένα θετικό ρεπορτάζ/εκπομπή/δημοσκόπηση” φάση.

Κόπτεστε για τη δημοκρατία μες ανφάν; Αστική, μεγαλοαστική, μικροαστική, βασιλευομένη, αβασίλευτη, αριστερή, δεξιά, άνω, κάτω ή πλαγίως; Δημοκρατία, όπου τα ΜΜΕ λειτουργούν χωρίς θεσμικό πλαίσιο; Εγώ, πάντως, εδώ θα τον δω και θα τον κρίνω βαριά τον ΣΥΡΙΖΑ (και τον όποιο ΣΥΡΙΖΑ). Να δω ένα διαγωνισμό με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ κι ας τις πάρουν οι ίδιοι τις άδειες. Αυτή τη στιγμή μπορεί να το κάνει. Γιατί δεν τους έχει -ακόμα- ανάγκη.

m dedousi

* Η Μαρία Δεδούση επί χρόνια εργάζεται σε περιοδικά και εφημερίδες

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.