Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολή προπονητών για το UEFA C

Απόλυτα επιτυχημένα ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη (26/8) τα μαθήματα της Σχολής Προπονητών που οργάνωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) σε συνεργασία με την ΕΠΣΑΝΑ στην Ραφήνα, για την απόκτηση του διπλώματος UEFA C.

Στην σχολή πήραν μέρος 44 προπονητές οι οποίοι για περίπου ένα δεκαήμερο παρακολούθησαν τα μαθήματα με υποχρεωτική παραμονή και φυσικά ενεργητική συμμετοχή τόσο σε θεωρητικό όσο σε τεχνικό – επί χόρτου – επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα να σημειώσουμε πως τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό κεντρικό ξενοδοχείο της Ραφήνας, όπως και στο δημοτικό γήπεδο της πόλης «Παναγιώτης Σκούφος», ενώ το παρών έδωσαν φυσικά ο διευθυντής της σχολής Τέλης Μπατάκης, οι εκπαιδευτές Στράτος Βουτσακέλλης, Άγγελος Κυρανούδης αλλά και ο Μιχάλης Κατσίμπρας, υπεύθυνος προπονητής των μικτών ομάδων ΕΠΣΑΝΑ.

Εννοείται πως δυναμική ήταν η συμμετοχή και των διοικούντων της Ένωσης, με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής Γιώργο Παπαμακάριο να δίνει το παρών και να εκφράζει την ικανοποίηση του για την ιδανική πορεία και εξέλιξη που είχε η Σχολή Προπονητών.

Τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (26/8) με τους υποψήφιους διπλωματούχους προπονητές να δίνουν γραπτές εξετάσεις και με αφορμή αυτό το γεγονός ο υπεύθυνος της σχολής Γρηγόρης Αποστολίδης εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε μεταξύ άλλων τον διευθυντή κ.Τέλη Μπατάκη, τους εκπαιδευτές κ.κ. Άγγελο Κυρανούδη – Στράτο Βουτσακέλλη καθώς και τους εξωτερικούς συνεργάτες για την μεγάλη προσπάθεια των δέκα ημερών.

Παράλληλα ο κ. Αποστολίδης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους υποψήφιους προπονητές, την Δημοτική αρχή Ραφήνας, τον αθλητικό οργανισμό για την παραχώρηση του γηπέδου, τα διοικητικά συμβούλια των δύο τοπικών ομάδων για όλες τις διευκολύνσεις, αλλά και τον ιατρό και τον φροντιστή της σχολής για την άψογη συνεργασία.

***Στην φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά οι: Κοσμάς Καραγιώργος (προπονητής Αυλώνα), Παναγιώτης Χριστοφιλέας (προπονητής Παλληνιακού), Στράτος Βουτσακέλλης (εκπαιδευτής), Γιώργος Φαράκος (προπονητής Παλληνιακού), Μιχάλης Κατσίμπρας ( εκπαιδευτής), Άγγελος Κυρανούδης (εκπαιδευτής) Γιώργος Τσούκας (τερματοφύλακας Παλληνιακού), Θανάσης Ζαχαριάδης (έφορος Αήττητος Σπάτων).

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.