Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλοζωικό Event του Πήγασου Ρ-Π

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή το φιλοζωικό event του Πήγασου στη Ραφήνα. Είμασταν κι εμείς εκεί (όπου γάμος και χαρά…) και είδαμε μια ομάδα φιλόζωων καλά οργανωμένη και εξαιρετικά ενεργή.

Γνωρίσαμε τους ανθρώπους που συντηρούν καταφύγιο με 135 ζώα σε πολύ καλές συνθήκες αλλά κυρίως είδαμε τους εθελοντές να δακρύζουν από χαρά για κάθε κουταβάκι που πήγαινε σε ένα σπιτικό και δε θα περνούσε τη ζωή του στο δρόμο ή σε κλουβί. Ευχαριστούμε τον Πήγασο για τη φιλοξενία του και τους ευχόμαστε καλή δύναμη!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του σωματείου από τη σελίδα τους:

Εχθές 24/1/16 έγινε το φιλοζωικό event στο cafe Sante στη Ραφήνα. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και ανέλπιστη. Ήρθαν από όλη την Αθήνα και μας έφεραν τροφές, φάρμακα, κουβερτούλες, κρεβατάκια, οικονομική ενίσχυση και όλα αυτά για τους αδέσποτους φίλους μας. Υιοθετήθηκαν 6 κουταβάκια σε οικογένειες, όπου θα βρουν τη θαλπωρή και την αγάπη που αξίζει σε κάθε ζωάκι.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Γρηγόρη που είχε την καλοσύνη να διοργανώσει την εκδήλωση αυτή στο Sante, τους εργαζόμενους που ήταν απίστευτα ευγενικοί και υπομονετικοί, τους φίλους μας για την υποστήριξή τους με τροφές, φάρμακα και ρουχισμό και φυσικά τους ανθρώπους που αποφάσισαν να βάλουν στην οικογένειά τους άλλο ένα μέλος ώστε να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τη ζωή τους με την παρουσία ενός τετράποδου συντρόφου.

Όποιος δεν πρόλαβε να δει τα όμορφα κουτάβια μας, να ξέρει ότι 120 ενήλικες ψυχές και 15 κουταβίσιες σας περιμένουν.

Τηλ. επικοινωνίας 6974115853, 6936031533, 6937439623.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Πηγή: www.getpet.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.