Με Μπάγερν Μονάχου, Αρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον φετινό όμιλο του Champions League την γερμανική Μπάγερν Μονάχου, την αγγλική Αρσεναλ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την Κροατία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται για 17η φορά στους ομίλους και φέτος ο όμιλος θα είναι πάρα πολύ δύσκολος αφού Γερμανοί, Αγγλοι και Κροάτες έχουν πολύ δυνατές ομάδες.

Aναλυτικά η κλήρωση των ομίλων του Champions League:

1ο Γκρουπ
Παρί Σεν Ζερμέν
Ρεάλ Μαδρίτης
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μάλμε

2ο Γκρουπ
Αιντχόβεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βόλφσμπουργκ

3ο Γκρουπ
Μπενφίκα
Ατλέτικο Μαδρίτης
Γαλατασαράι
Αστάνα

4ο Γκρουπ
Γιουβέντους
Μάντσεστερ Σίτι
Σεβίλλη
Γκλάντμπαχ

5ο Γκρουπ
Μπαρτσελόνα
Λεβερκούζεν
Ρόμα
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

6ο Γκρουπ
Μπάγερν Μονάχου
Αρσεναλ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ

7ο Γκρουπ
Τσέλσι
Πόρτο
Ντιναμό Κιέβου
Μακάμπι Τελ Αβίβ

8ο Γκρουπ
Zενίτ Αγίας Πετρούπολης
Βαλένθια
Λυών
Γάνδη

“Σίγουρα η Μπάγερν είναι μεγάλη ομάδα. Την Άρσεναλ την έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν και την έχουμε κερδίσει. Οπότε μπορούμε να ονειρευόμαστε πως θα περάσουμε”, λέει ο Σιόβας στην ΕΡΤ που μιλάει για δύσκολο όμιλο. “Δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε από τώρα. Και με Μπενφίκα και Άντερλεχτ είχαμε περάσει και την Γιουνάιτεντ είχαμε κερδίσει. Όπως είπα πριν ονειρευόμαστε να περάσουμε”, συνεχίζει.

Πριν την κλήρωση ο Σιόβας έκανε δηλώσεις στην ΕΡΤ.

“Όλες είναι αξιόλογες ομάδες για να είναι στα γκρουπ. Ελπίζω να έχουμε μία καλή κλήρωση και να περάσουμε. Δεν έχω κάποια προτίμηση. Από το 4ο θα διάλεγα την Αστάνα και το 1ο την Αϊντχόφεν. Στο 2ο ανάμεσα στην Πόρτο και την Βαλένθια”, είπε ο κεντρικός αμυντικός του ΟΣΦΠ στην ΕΡΤ. “Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα να περνάμε στην επόμενη φάση. Πάντα σε αυτήν την ομάδα να κρατάμε ψηλά το ευρωπαϊκό προφίλ και να διαφημίζουμε την Ελλάδα στο εξωτερικό. Εμείς είμαστε οι μόνιμοι εκπρόσωποι στην Ευρώπη και θα συνεχίσει να κάνουμε. Εάν εμείς είμαστε καλά θα συνεχίσουμε. Δεν έχω και εγώ μεγάλη εμπειρία στο CL. Τρία χρόνια αγωνίζομαι στον θεσμό. Πιστεύω στην ομάδα. Έχουμε πάρει καλούς παίκτες και εάν έχουμε την δύναμη να ανταπεξέλθουμε θα προχωρήσουμε. Πιστεύω πως θα έχουμε μία αξιόλογη πορεία στους ομίλους”, αναφέρει επίσης.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.