Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε σήμερα αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον Προέδρου της Γιώργο Πατούλη.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ εξέφρασε την ελπίδα του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέσα από το μεγάλο θεσμικό του ρόλο να δημιουργήσει τις εγγυήσεις εκείνες, ώστε η Αυτοδιοίκηση να εκπληρώσει την αποστολή της.

«Ευχόμαστε, τόνισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, όπως προσφέρει ως Υπουργός σημαντικό έργο στην Αυτοδιοίκηση, ότι το ίδιο θα κάνετε και ως ανώτατος άρχων της χώρας».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στους δεσμούς του με την Αυτοδιοίκηση από την εποχή που ήταν υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Παυλόπουλος αναγνωρίζοντας το ρόλο που διαδραματίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη σημερινή εποχή όπου έχει επωμισθεί μεγάλο μέρος της κοινωνικής κρίσης, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα οι αρμοδιότητες που της εκχωρούνται να συνοδεύονται και από τα μέσα για να μπορεί να τις ασκήσει.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, ο α΄ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Καφαντάρης, ο β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Καραγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ Γιάννης Μουράτογλου και τα μέλη του Δ.Σ. Απόστολος Κοιμήσης, Δημήτρης Μπίρμπας.

kede paulopoulos

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.