Με 16 παίκτες στην Κρήτη η Τριγλία!

Με 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ταξίδεψε η Τριγλία για την Κρήτη. Οι απουσίες έχουν πλήξει την ραφηνιώτικη ομάδα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον πρωτοπόρο του 4ου Ομίλου Κισσαμικό και έχουν ξεπεράσει την μισή ντουζίνα!

Συγκεκριμένα εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Βεστάκης, Χρυσάφης, Σκαφίδας και Μεϊμαρόγλου, ενώ τραυματίες είναι οι Ντούμπερετ και Δημήτρης Σταμπέλος. Στην Αθήνα παρέμεινε και ο Λαζούρας που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.

Στην αποστολή συμμετέχουν παίκτες μικρής ηλικίας και άπειροι στην κατηγορία. Έτσι ο Στάθης Ασλάνογλου θα έχει την ευκαιρία να τους δοκιμάσει στα δύσκολα. Οι παίκτες που βρίσκονται στην Κρήτη για τον αυριανό αγώνα είναι οι:
Παππάς Δ., Μανής, Μαργιέτης, Καραπάνος, Μάργαρης, Σολδάτος, Τσέπας, Βατίστας, Μάντζης, Ζέκιο, Κότσι, Τσιούμας, Αρβανιτίδης, Παππάς Ν., Γκίκας, Σύκας.

triglia kriti1triglia kriti3
Από την άλλη με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί και ο Κισσαμικός.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός των Κρητικών Σπύρος Μπαξεβάνος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Σελινιωτάκη και Μποτωνάκη, αλλά και των Βλάχου, Κιπτίου. Ο Κισσαμικός παραμένει φυσικά στηνκορυφήη και στόχος του είναι να επεκτείνει το αήττητο σερί που «τρέχει» στα τελευταία 12 παιχνίδια.

Η αποστολή: Λαζαρίδης, Κοντοπίδης, Τσερκέζος, Κώτσιας, Τζανής, Σμίλτος, Βιδάλης, Δάρλας, Ζαχ. Κομπογεννητάκης, Ντεντάκης, Φραγκουλάκης, Σουμπασάκης, Κανελλόπουλος, Λώττας, Τσικουδάκης, Πασιαλής, Μπερνιδάκης, Στεφανίδης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.