Μια “φωλιά” για την κούκλα Κιάρα

kiara1

Ένα χρόνο τώρα προσπαθούμε με όλα τα μέσα (f/b, αγγελίες στο internet, σε εφημερίδες, άφισες κλπ) να βρούμε ένα σπίτι για την πανέμορφη Κιάρα.

Αναρρωτιόμασταν το γιατί αφού έχει όλα όσα ζητά συνήθως ένας υποψήφιος κηδεμόνας. Δεν είναι κουτάβι αλλά είναι όμορφη, λευκή, φιλική και παιγνιδιάρα, νεαρή και ήταν υγιής.

Και θα παρέμενε υγιής αν είχε βρεθεί κάποιος να της προσφέρει μια προστατευτική αγκαλιά. Εμείς όσο και αν τη φροντίζαμε δεν καταφέραμε να την προστατεύσουμε από το μολυσματικό τσίμπημα μιας σκνίπας. Η κοπέλα μας ξαφνικά έπαψε να έχει διάθεση για τρέξιμο και παιγνίδι, έκανε πληγές στα αυτιά της και τη μουσούδα της και τα πίσω της ποδαράκια παρουσιάσαν αρθρίτιδα, έπεσε και ο αιματοκρίτης της.

Πρέπει η Κιάρα να γίνει πάλι καλά και για να γίνει καλά χρειαζόμαστε 10 κουτία gloukantime, καλή τροφή (την αντιβίωση και τα zylapour τα παλεύουμε) και φυσικά φιλοξενία. Και επειδη το τελευταίο είναι μάλλον και το πιό δύσκολο, ένα μέλος μας θα ανοίξει για άλλη μια φορά το σπίτι του (με ήδη 12 σκύλους) για να την περιθάλψει. Εκτός εάν? κάποιος άλλος?

Για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε τηλ. 6936031533, 6937439623

Δαλματίας ημίαιμη, απίστευτα όμορφη, μια χαρούμενη νεαρή σκυλίτσα, όλο ζωντάνια και τσαχπινιά. Είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη. Ψάχνουμε ένα μόνιμο σπιτάκι γιαυτό το πανέμορφο πλάσμα. τηλ 6936031533

kiara2

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.