Μια 79χρονη αγνοούμενη βρέθηκε να κάνει τατουάζ!

Όταν ο Tony Sellers πήγε να επισκεφτεί την μητέρα του στο γεροκομείο στο οποίο διέμενε, δεν μπορούσαν να την βρουν πουθενά.

Η 79χρονη γιαγιά με 11 εγγόνια έφυγε από την κατοικία της χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν και κατευθύνθηκε προς το Tattoo Studio 76. Από ότι φαίνεται η γιαγιά το έσκασε από το γηροκομείο για να κάνει το πρώτο της τατουάζ.

Όταν την ρώτησαν τι θα σκεφτεί η οικογένεια της, η Sellers απάντησε: «Δεν δίνω δεκάρα. Όταν φτάνεις στην ηλικία μου, απλά πρέπει να ζεις την κάθε σου στιγμή στο έπακρο».

Ο γιος της είπε: «Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μπήκα μέσα και είδα τρεις τύπους γύρω στα 20, τίγκα στα τατουάζ και στην μέση ήταν η μητέρα μου που έκανε ένα για τον εαυτό της. Συνήθως είναι πολύ καθώς πρέπει και τυπική αλλά καμιά φορά βρίζει σαν ναύτης πίσω από κλειστές πόρτες».

Είπε επίσης για την εμπειρία της: «Ρώτησα τον τύπο πόση ώρα θα χρειαζόταν για να μου κάνει το τατουάζ και μου είπε ότι ήδη το είχε τελειώσει πριν από 5 λεπτά. Δεν ένοιωσα τίποτα. Απλά γέλασε μαζί μου».

Η Sellers δούλευε σαν δημόσια υπάλληλος στην Βόρεια Ιρλανδία. Ο γιος της είναι φορτηγατζής και έχει 8 τατουάζ και η κόρη του που είναι 22 χρονών έχει και αυτή τατουάζ.

Πηγή: lifo.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.