«Μπαμπά, γύρνα πίσω στην Αννίτα»

Ρόλο… πυροσβέστη έχει αναλάβει η κόρη του Νίκου Καρβέλα στην κρίση που έχει ξεσπάσει στον γάμο του συνθέτη με την Αννίτα Πάνια.

Η Σοφία Καρβέλα, από τη Νέα Υόρκη όπου ζει, βρίσκεται σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία και με τους δύο, προσπαθώντας να τους πείσει να μην οδηγηθούν σε οριστικό χωρισμό, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στον ετεροθαλή αδελφό της Ανδρέα Καρβέλα, τον οποίο λατρεύει.

«Η Σοφία διατηρεί πολύ καλή σχέση με την Αννίτα. Από την πρώτη στιγμή που η παρουσιάστρια συνδέθηκε αισθηματικά με τον πατέρα της αναπτύχθηκε μεταξύ των δύο γυναικών στενή φιλία και, προπαντός, η άνεση να λένε η μία στην άλλη τα μυστικά τους.

Μάλιστα, στο παρελθόν, σε πολύ δύσκολες προσωπικές στιγμές της Σοφίας, η Αννίτα τής είχε σταθεί… Ετσι και σε αυτή τη φάση, που η σχέση της με τον μπαμπά της δεν είναι η καλύτερη, η κοπέλα κάνει ό,τι μπορεί για να τους τα φτιάξει.

Μάλιστα, παίρνει ξεκάθαρα το μέρος της παρουσιάστριας» λέει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή και προσθέτει: «Η Σοφούλα θέλει να μεγαλώσει ο αδελφός της μαζί και με τους δύο γονείς του -κάτι που δεν συνέβη με εκείνη-, αλλά, από την άλλη, ξέρει καλά πως, όταν ένα ζευγάρι δεν τα πάει καλά, είναι καλύτερο να χωρίζει».

Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Αννας Βίσση -που πριν από λίγες ημέρες γέννησε το δεύτερο αγοράκι της, ενώ έχει βαφτίσει και τον αδερφό της Ανδρέα- σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα, ώστε να μεσολαβήσει για να μη χωρίσει το ζευγάρι.

Εξομάλυνση

Τον ρόλο του ειρηνοποιού έχει και ο κουμπάρος του Νίκου και της Αννίτας, Κώστας Δροσόπουλος (που είναι καλός φίλος του συνθέτη), ο οποίος προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση. Μάλιστα, η Αννίτα εθεάθη μία από τις προηγούμενες ημέρες στο Politia Tennis Club να πίνει καφέ μαζί του, κουκουλωμένη με σκούφο και κασκόλ. Αλλά και η Αννα Βίσση κάνει τις δικές της προσπάθειες επανασύνδεσης Νίκου – Αννίτας.

Ανθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη έως τώρα κρίση στον γάμο Καρβέλα – Πάνια, αφού και στο παρελθόν είχαν τα προβλήματά τους. Θυμίζουμε ότι και το καλοκαίρι οι δυο τους ταρακούνησαν τα θεμέλια του γάμου τους για άλλη μια φορά, ενώ πληροφορίες λένε πως το ζευγάρι αντιμετώπισε διάφορα θέματα και ακόμη πιο παλιά, περίπου την περίοδο που απέκτησαν τον γιο τους. Πάντως, η Αννίτα στην τελευταία συνέντευξή της είχε πει για τον Καρβέλα τα καλύτερα, τονίζοντας πως «είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα, το οποίο πρόσθεσε στη ζωή μου ποιότητα, γιατί είναι αμιγώς πνευματικός άνθρωπος».

πηγή : espressonews.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.