Μπουρνούς: Γρηγορείτε και ασχημονείτε κ. Βασιλόπουλε

Με ανταπάντηση στην απάντηση Βασιλόπουλου συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ Δήμου (βλέπε Μπουρνούς) και Προέδρου του ΔΣ. Αιτία και αφορμή τι άλλο; Η Αρετούσα. Αυτή τη φορά στο… παιχνίδι μπήκε και το κυλικείο στο Οχυρό.

Θα θέλαμε να μάθουμε βέβαια την νέα άποψη του κ. Βασιλόπουλου (πριν την απάντηση από τον Αντιδήμαρχο), αλλά αυτή την φορά δεν μας… προτίμησε. Δικαιωμά του.

Διαβάστε τώρα την απάντηση του Ευάγγ. Μπουρνού στον Βασιλόπουλο

Αγαπητέ Ανδρέα

Επιμένετε στον παραλογισμό ανακάλυψης δήθεν επιλεκτικών «εσκεμμένων παρατυπιών» εκ μέρους του ΔΟΠΑΠ.
Συγκρίνεται την Αρετούσα (ένα εξαιρετικό χώρο που ήδη λειτουργούσε επί 12 συναπτά έτη πριν την εμφάνισή σας) με το κυλικείο του ΟΧΥΡΟΥ που δεν υπήρχε πριν μια εβδομάδα στο χάρτη.

Δικαίωμά σας, αλλά δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ αναλογικότητα.

Εκείνο που έχει όμως σημασία είναι ότι ο ΔΟΠΑΠ πολύ πριν κάθε επίσημη ή ανεπίσημη ανακοίνωση οποιουδήποτε, έχει αποστείλει επιστολή στην ΔΕΗ (Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου), με την οποία ζητά να τοποθετηθούν ανεξάρτητοι μετρητές καταναλώσεων ρεύματος σε κάθε εγκατάσταση που έχει τακτοποιηθεί πολεοδομικά, μεταξύ των οποίων και των αναφερομένων από εσάς.

Μην κουράζεστε λοιπόν να ζητήσετε την απάντηση επί των ερωτημάτων σας στο ΔΣ, εκτός αν θέλετε να αυξήσετε τις «εντυπώσεις». Η ουσία είναι ότι επειδή την σημερινή δημοτική αρχή την ενδιαφέρει και έχει πρωτίστως ευαισθησία στην διαχείριση δημοσίου χρήματος, όταν τοποθετηθούν οι μετρητές και υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία θα σας ανακοινωθούν άμεσα.

Όταν υπάρχουν όμως. Γιατί αυτό που βρήκαμε δεν μας άφηνε περιθώρια άλλης διαχείρισης.

Ας αφήσουμε επομένως όλοι τις πολιτικές εντυπώσεων. Είμαστε μακριά από προεκλογικές περιόδους.

Απευθυνόμενος σε όλους του γράφοντες τους πληροφορώ για τα εξής:

ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ότι οι διαδικασίες που έχουν ακολουθηθεί σε κάθε περίπτωση ήταν ανακοινωμένοι δημόσιοι ανοικτοί διαγωνισμοί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στο site του ΔΟΠΑΠ.
ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ότι οι διαδικασίες πριν και μετά τα αποτελέσματα των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ διαγωνισμών ελέγχθηκαν και βρέθηκαν ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ.
ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ότι η προσέλευση ήταν ΑΝΟΙΚΤΗ σε όλους αλλά δεν προσήλθε δεύτερος για το κυλικείο του ΟΧΥΡΟΥ. Μάλιστα στην πρώτη ανοικτή διαδικασία ήταν άγονος και στην δεύτερη εμφανίστηκε ένας και κατέθεσε προσφορά.

Αφού ήταν «ΤΟΣΟ χαριστική» προσφορά γιατί άραγε κατά την εκτίμησή σας δεν προσήλθε και δεύτερος και τρίτος κ.ο.κ.;

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ για να γίνει κατανοητό στον καθένα.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, αλλά κάποιοι την «επανα-ανακάλυψαν» μόλις προσφάτως.
Οι πολίτες νομίζω ότι μπορούν να αξιολογήσουν και να κρίνουν τι ακριβώς συμβαίνει και ποιοι λόγοι κρύβονται πίσω από τα αίτια της ουσιαστικά ανούσιας αντιπαράθεσης.

Ο λαός λέει πολλές φορές ένα ρητό που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση αυτή: «Πες τα μου να μην στα πω».

Για την πατρότητα του κειμένου

Ευάγγελος Μπουρνούς

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.