«Μπούκαραν» σε σπίτι στη Ραφήνα κι άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα

Την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην εκκλησία, κάποιοι μικροαπατεώνας απότι φαίνεται, βρήκαν την ευκαιρία και τρύπωσαν στο σπίτι της ιδιοκτήτριας για να της ξαφρίσουν μετρητά και χρυσαφικά. Το «χτύπημα» των ληστών έγινε πριν λίγες μέρες σε πολύ κεντρικό δρόμο της Ραφήνας και μάλιστα σε ώρα που υπάρχει κίνηση.

Ήταν γύρω στις 19:30 λοιπόν, την ώρα που έλειπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία σημειωτέον μένει μόνη της στην μονοκατοικία, μετά τον χαμό του πατέρα της αλλά και της μητέρας της, όταν οι ληστές βρήκαν την ευκαιρία κι από το παραθυράκι του μπάνιου που δεν βλέπει στον κεντρικό δρόμο «μπούκαραν» μέσα και πήραν μετρητά (ευτυχώς δεν υπήρχαν πολλά μέσα στο σπίτι) αλλά και κοσμήματα, τα οποία είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία (ήταν της μητέρας της) κυρίως παρά χρηματική.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού μόλις επέστρεψε στο σπίτι από την εκκλησία και αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία μήπως και βρεθούν τουλάχιστον τα κοσμήματα που είχε από τη μητέρα της.

Μετά φυσικά από αυτό το γεγονός, η ιδιοκτήτρια τοποθέτησε συναγερμό στο σπίτι. Κάτι που αν το είχε κάνει νωρίτερα θα είχε αποφύγει τα δυσάρεστα. Έστω και τώρα όμως «καλώς έπραξα», όπως λέει η ίδια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.