Νέο βίντεο για τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι»

50 u0391u03c0u03bfu03c7u03c1u03ceu03c3u03b5u03b9u03c2 u03c4u03bfu03c5 u0393u03bau03c1u03b9

Το 2015 μπήκε και το μόνο πλέον που μένει είναι να περάσει και ο σχεδόν ένας μήνας που έχει απομείνει, προτού κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη ταινία της χρονιάς «50 αποχρώσεις του γκρι».

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η μεγάλη οθόνη θα γεμίσει με καυτές και πιο σαδομαζοχιστικές σκηνές απ’ ότι περιμένουν οι ρομαντικοί της ημέρας, μιας και η Ντακότα Τζόνσον, στο ρόλο της Αναστάζια Στιλ, και ο Τζέιμι Ντόρναν στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι, θα τα δώσουν όλα!

fifty shades2

Μέχρι τότε, η εταιρεία παραγωγής δίνει το απαραίτητο «τυράκι» στους φανατικούς θαυμαστές, βγάζοντας από καιρού εις καιρόν και από ένα νέο τρέιλερ του best seller βιβλίου, που έχει ήδη μεταφερθεί στον κινηματογράφο και αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ εισιτηρίων.

Το τελευταίο τρέιλερ προβλήθηκε στις Χρυσές Σφαίρες και το κοινό είχε την ευκαιρία να δει κάποιες νέες σκηνές από την ταινία.

Να θυμίσουμε ότι το πρώτο trailer της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι» έσπασε κάθε ρεκόρ στο YouTube.

Παθιασμένα φιλιά, μαστίγια, χειροπέδες, δεμένα μάτια, παγάκια να λιώνουν πάνω στο πορσελάνινο κορμί της πρωταγωνίστριας, αλλά και πάθος, πόθος, έρωτας και σεξ δεν θα μπορούσαν να λείπουν -όπως δεν έλειπαν και από τα προηγούμενα.

Στο εν λόγω τρέιλερ, το κοινό γνωρίζει πιο καλά το ερωτικό δωμάτιο μέσα στο οποίο περνάει καλά το ζευγάρι των πρωταγωνιστών, ενώ υπάρχουν και έξτρα σκηνές από τη γνωριμία της Αναστάζια με τους γονείς του ημίγυμνου Τζέιμι Ντόρναν.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.