Να τα πούμε;

 

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε…

 

Πρωτοχρονιά, πρωτομηνιά,πρώτη γιορτή του χρόνου… κι είπαμε να σας τα πούμε. Πριν όμως σας τα πούμε, θα πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες συστάσεις.

Με τον Μάκη (τον Κελέκη) τον συνέταιρό μου συνέπεσε να έχουμε την ίδια ιδέα. Μάλιστα συμπτωματικά και οι δυο μας αυτή την ιδέα την είχαμε πολύ καιρό στο μυαλό μας. Καθίσαμε κάτω λοιπόν, τα είπαμε, τα ξαναείπαμε, τα φέραμε από εδώ, τα φέραμε από εκεί και τελικά το πήραμε απόφαση.

Προηγουμένως, βέβαια, χρειάστηκαν κάμποσα ραντεβού, αρκετές εργατοώρες (κυρίως εκ μέρους του) για το στήσιμο της ιστοσελίδας, το περιεχόμενο της, την φιλοσοφία, τα κείμενα, τους συνεργάτες… Κι όλα αυτά με αγάπη, μεράκι και όνειρα. Άλλωστε είναι γνωστό πως τα όνειρα δεν κοστίζουν.

Και μ’ αυτά και μ’ αυτά να ‘μαστέ και του λόγου μας σήμερα στον διαδικτυακό… αέρα. Πρώτη μέρα του 2015 εν μέσω προεκλογικής περιόδου, των πολλών οικονομικών προβλημάτων που μας ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια και λίγα 24ωρα μετά το τραγικό ναυάγιο που (δυστυχώς) ακόμα δεν γνωρίζει κανείς τον ακριβή αριθμό των επιβαινόντων στο μοιραίο πλοίο, ερχόμαστε να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας, τις σκέψεις, τα καλά και τα άσχημα, να μάθουμε και να μάθετε, να ενημερωθούμε και να ενημερωθείτε και κυρίως να γίνουμε μια μεγάλη διαδικτυακή παρέα.

Εμείς από την μεριά μας βάζουμε την πείρα των τόσων χρόνων στον χώρο της δημοσιογραφίας, των εντύπων και του ραδιοφώνου, της τεχνογνωσίας και τον… ιστότοπο (τον δικό μας χώρο δηλαδή) που θα τα λέμε. Εσείς δεν έχετε παρά να έρθετε κοντά μας και μέρα με την μέρα να γινόμαστε όλο και περισσότεροι.
Κι επειδή από μικρός ασπάζομαι την πολύ σοφή ρήση που λέει “τα πολλά λόγια είναι φτώχεια”… πάμε λοιπόν.

Σας είχαμε προαναγγείλει ότι ερχόμαστε. Ήρθαμε λοιπόν. Εδώ είμαστε και εδώ θα μείνουμε.
Άντε καλό μας ταξίδι.

 

Βαγγέλης Ιωάννου

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.