Νοσηλευτής νάρκωσε νεαρή ασθενή για να την βιάσει!

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία άτυχη 23χρονη κοπέλα μέσα στο Νοσοκομείο της Δράμας, στο οποίο μερικές ώρες πριν, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτιδας.

Χθες τα ξημερώματα και ενώ η κοπέλα αναπαυόταν και ανάρρωνε στον θάλαμο της στην χειρουργική πτέρυγα του Νοσοκομείου, ένας 47χρονος νοσηλευτής, μπήκε μέσα στον θάλαμο, την νάρκωσε και άρχισε να την θωπεύει και να γδύνεται για να την βιάσει.

Ευτυχώς, την στιγμή που δράστης είχε πέσει πάνω στην κοπέλα και ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του, μία άλλη ασθενής στον θάλαμο ξύπνησε και κάλεσε αμέσως σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι υπόλοιποι νοσηλευτές και να πιάσουν τον συνάδελφό τους στα πράσα, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο Νοσοκομείο.

Ο δράστης που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για Βιασμό, πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών σε βάρος του θύματος, έκθεση σε κίνδυνο και κατηγορίες για τον νόμο περί ναρκωτικών, λόγω της νάρκωσης στην οποία υπέβαλε το θύμα, εργαζόταν εκεί τα τελευταία 6 χρόνια και είχε μεταφερθεί στην Δράμα από άλλο νοσοκομείο.

Βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του και είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Ο κακοποιός συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τις βαρύτατες σε βάρος του κατηγορίες.

Πηγή: news247.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.